Admin
'milky
28.03.2009
Mam admina na serwerze z AMX'em, jest to admin na IP. Hasło mam wpisane w configu, ale jest problem- Kiedy wchodzę na serwer i nic nie robię nie mam admina, muszę zmienić nick, a na dodatek wpisać hasło w konsoli (A mam już wpisane w configu) I tak za każdym razem... muszę zmieniać nick, żeby móc adminować... I jeszcze jeden problem- Mam ustawionego binda (bind "m" "name 'Milky") I kiedy wciskam "m" to nick zmienia mi się na "'" (') zamiast 'Milky

'milky
28.03.2009
Mhm... to spróbuję ze zmianą nicka i bez hasła to jest OK, ale żebym jeszcze nie musiał zmieniać nicku...
GaCeK
29.03.2009
Wiesz co najlepiej to niech ktoś ci ustawi Admina na Nick z hasłem wystarczy że raz wpiszesz w konsoli:
Tam gdzie hasło to rzecz jasna hasło takie jakie masz na Admina
setinfo _pw hasło
Tam gdzie hasło to rzecz jasna hasło takie jakie masz na Admina
'milky
30.03.2009
Nie mam w ogóle czegoś takiego w folderze valve ;] Czy to head admin ma to dopisać?
'milky
30.03.2009
Tyle to i ja wiem... mam admina na IP... head ma w users.ini wpisane właśnie coś takeigo, jak tutaj wyżej kolega napisał, ale zawsze po wejściu do gry nie mam admina na nicku, którym wszedłem...
'milky
31.03.2009
IP stałe, wcześniej miałem adma na nick, ale wtedy był ten sam problem, tak więc teraz mam na IP i mieliśmy z HA nadzieje, że to pomoże ;/
zer0.
31.03.2009
Najwidoczniej podajesz mu złe IP !IP stałe, wcześniej miałem adma na nick, ale wtedy był ten sam problem, tak więc teraz mam na IP i mieliśmy z HA nadzieje, że to pomoże ;/