Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Error


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 13Erni13

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:54
Offline

Napisano 28.03.2009 15:06

Witam w logach zauważyłem Taki error powie mi ktos co mam zle ?

L 03/28/2009 - 15:04:13: [AMXX] Plugin file open error (plugin "debug")

Z góry dzięki ;)
  • +
  • -
  • 0

#2 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 28.03.2009 15:39

usuń z plugins.ini linijkę w której jest tylko
debug
widocznie przypadkiem pozostało
  • +
  • -
  • 0

#3 13Erni13

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:54
Offline

Napisano 28.03.2009 15:46

usunołem i dalej to jest ;/

L 03/28/2009 - 15:37:02: [AMXX] Plugin file open error (plugin "debug")

  • +
  • -
  • 0

#4 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 28.03.2009 15:55

daj całe plugins.ini tutaj.
  • +
  • -
  • 0

#5 Qmi

    Wszechpomocny

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:373
  • GG:
Offline

Napisano 28.03.2009 16:54

@Down
Okey,okey...

#6 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 28.03.2009 17:08

Qmi, twój temat ? nie. więc załóż sobie własny a wtrącasz się w cudzy...
  • +
  • -
  • 0

#7 13Erni13

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:54
Offline

Napisano 28.03.2009 23:59

ok usunołem tamto i juz nei am tamtego Debug tylko teraz znów jest nowy jakis error co mam zrobic ?


L 03/28/2009 - 23:34:34: [AMXX] Run time error 4 (plugin "warmuppro.amxx") - debug not enabled!

  • +
  • -
  • 0

#8 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 29.03.2009 00:04

dopisz debug w linijce obok warmuppro.amxx
warmuppro.amxx debug

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych