Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Sxe - problem z wejscie na serwer przez steam


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 tytus9

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:17
Offline

Napisano 27.03.2009 18:17

Witam.
Mam konto steam.
Mam takze csa 1.6 Ns z patchem v23.
Gram na serwerze klanowym z protokole 47(NS) lecz ostatnio wgralem modyfikacje dzięki ktorej na serwer moze wchodzic NS i Steam.
Wszystko dziala ok, moge wchodzic na serwer przez Steama i NS.
Jednak gdy wlaczam sxe 7.7(na 7.6 i 7.5 probowalem i to samo) i odpalam steama(na non steamie dziala
normalnie) to wyskakuje mi blad sxe!
Z gory dziekuje za pomoc.
Powtarzam na ns nie mam problemu a na steamie sxe nie chce sie wlaczyc.
Oto log:

2009/03/27 17:13:22 - 
2009/03/27 17:13:22 - sXe Injected starting...
2009/03/27 17:13:22 - Win <img src='http://amxx.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/tongue2.gif' class='bbc_emoticon' alt='xP' /> (5.1.2600 Dodatek Service Pack 3)
2009/03/27 17:13:22 - version: 7.7 (Fix 1.0)
2009/03/27 17:13:22 - open [77C1F566]
2009/03/27 17:13:22 - Starting Device Driver
2009/03/27 17:13:22 - service [C]
2009/03/27 17:13:22 - Open manager OK
2009/03/27 17:13:22 - GetLastError(1073)(Określona usługa już istnieje.

)
2009/03/27 17:13:22 - Driver found, cleaning...
2009/03/27 17:13:22 -  * Termination
2009/03/27 17:13:25 -  * Cleaning
2009/03/27 17:13:25 -  * Stoping service
2009/03/27 17:13:25 -  * Service stopped
2009/03/27 17:13:25 -  * Service deleted
2009/03/27 17:13:25 - cleaned
2009/03/27 17:13:25 -  Load error, try again -----------
2009/03/27 17:13:25 -  * Cleaning
2009/03/27 17:13:25 - GetLastError(1060)(Określona usługa nie istnieje jako usługa zainstalowana.

)
2009/03/27 17:13:25 - Open service error
2009/03/27 17:13:25 - service [C]
2009/03/27 17:13:25 - Open manager OK
2009/03/27 17:13:25 - Create Service OK
2009/03/27 17:13:25 - Start Service OK
2009/03/27 17:13:25 -  [35][7C90D190]
2009/03/27 17:13:25 -  [32][7C90D160]
2009/03/27 17:13:25 -  [115][7C90DF90]
2009/03/27 17:13:25 -  [74][7C90D580]
2009/03/27 17:13:25 -  [AD][7C90D910]
2009/03/27 17:13:25 -  [7A][7C90D5E0]
2009/03/27 17:13:25 -  [D5][7C90DB90]
2009/03/27 17:13:25 -  [89][7C90D6D0]
2009/03/27 17:13:25 -  [FE][7C90DE20]
2009/03/27 17:13:25 -  [BA][7C90D9E0]
2009/03/27 17:13:25 -  [102][7C90DE60]
2009/03/27 17:13:27 - Waiting for game...
2009/03/27 17:14:00 - Proceso [steam.exe](28148) injecting on PID (29732) -> (ALLOW)[1]
2009/03/27 17:14:00 - Intercepting game... [29732][hl.exe]
2009/03/27 17:14:00 - open [77C1F566]
2009/03/27 17:14:00 - Injecting: [C]
2009/03/27 17:14:03 - Injected OK
2009/03/27 17:14:05 - [C] -> Incorrect version [de10fc8fded8e07cc85ff645efbfe80a](BLOCKED)
2009/03/27 17:14:05 -  * Termination
2009/03/27 17:14:07 -  * Termination
2009/03/27 17:14:08 -  * Cleaning
2009/03/27 17:14:08 -  * Stoping service
2009/03/27 17:14:08 -  * Service stopped
2009/03/27 17:14:08 -  * Service deleted
2009/03/27 17:14:10 -  * Cleaning
2009/03/27 17:14:10 -  * Stoping service
2009/03/27 17:14:10 - GetLastError(1061)(Usługa nie może teraz zaakceptować komunikatów sterujących.

)
2009/03/27 17:14:10 - Control service error
2009/03/27 17:14:10 -  * Service stopped
2009/03/27 17:14:10 - GetLastError(1072)(Określona usługa została oznaczona do usunięcia.

)
2009/03/27 17:14:10 - Delete service error
2009/03/27 17:14:10 -  * Service deleted
2009/03/27 17:14:13 -  * Cleaning
2009/03/27 17:14:13 -  * Stoping service
2009/03/27 17:14:13 - GetLastError(1061)(Usługa nie może teraz zaakceptować komunikatów sterujących.

)
2009/03/27 17:14:13 - Control service error
2009/03/27 17:14:13 -  * Service stopped
2009/03/27 17:14:13 - GetLastError(1072)(Określona usługa została oznaczona do usunięcia.

)
2009/03/27 17:14:13 - Delete service error
2009/03/27 17:14:13 -  * Service deleted
[/quote]
  • +
  • -
  • 0

#2 naXe

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 269
Wszechwidzący

  • Postów:1489
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Kwidzyn
Offline

Napisano 27.03.2009 18:31

sXe na steam'ie nie działa.

#3 tytus9

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:17
Offline

Napisano 27.03.2009 23:27

No to lipnie...:/
a mozna zrobic tak aby grajacy ze steamem nie mieli napisu [No-sxe-i] przed nickiem???
Z gory dziekuje.
Pozdrawiam

Pomoze ktos???
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych