Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Nikt oprócz mnie nie moze wejsc na serwer hlds.Proszę o szybką odpowiedz!


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 R4inbow

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 17
Początkujący

  • Postów:146
  • GG:
  • Lokalizacja:OT
Offline

Napisano 21.07.2012 11:41

Witam
Mam problem bo nikt nie może wejsc na mój serwer hlds. Mam Internet z Multimedi i mam modem. Tylko ja moge wejsc. Kolegom nie dodaje sie serwer do listy favorites ani nie moze wbic przez konsole czyli connect... Proszę o szybką pomoc i powiedziec co zrobic/jakie są tego przyczyny.Piwa za dobrą pomoc.

Pomogłem ? Możesz zostawić mi nagrodę w postaci Like'a :)



b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png


#2 Dariusz Zabijaka.pl

    Profesjonalista

  • Przedstawiciel Firmy

Reputacja: 55
Pomocny

  • Postów:216
  • GG:
  • Imię:Darek
  • Lokalizacja:Łódź
Offline

Napisano 21.07.2012 11:53

Musisz otworzyć porty a jak to zrobić to poczytaj na necie...
  • +
  • -
  • 0

#3 Mesiuskate

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 38
Życzliwy

  • Postów:71
  • Imię:Mesiuskate
  • Lokalizacja:Zawiercie
Offline

Napisano 21.07.2012 11:56

ustaw w ustawieniach przy starcie serwera z LAN na INTERNET
  • +
  • -
  • 0
Brak opisu!

#4 Pan PrO

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 98
Zaawansowany

  • Postów:388
  • Lokalizacja:PC
Offline

Napisano 21.07.2012 12:47

ustaw w ustawieniach przy starcie serwera z LAN na INTERNET


Nie wiem czy będzie jakaś różnica bo gdy ma się wewnętrzne IP to nic ci to nie da
  • +
  • -
  • 0

#5 R4inbow

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 17
Początkujący

  • Postów:146
  • GG:
  • Lokalizacja:OT
Offline

Napisano 21.07.2012 19:50

Porty odblokowalem ale dalej nikt nie może wejsc ;/. Dproto tez zainstalowalem zgodnie z instrukcją ,ale wyskakuje mi takie cos po wpisaniu meta list w konsoli:


[ 3] dproto_EF fail load dproto.dll v0.9.87 ini Start Never

Pomogłem ? Możesz zostawić mi nagrodę w postaci Like'a :)



b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png


#6 Equilibrium

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 54
Pomocny

  • Postów:248
  • Imię:Dawid
  • Lokalizacja:CelaKarna
Offline

Napisano 21.07.2012 20:21

Multimedia ma zmienne ip? Jeśli tak to kolegom nie podawaj ip z portem z hl, tylko wchodzisz na jakąś stronę, gdzie pokazuje ci twoje ip. Dokładasz do tego port i gotowe. A odblokowałeś porty w aplikacji internetu czy na kompie? Bo jak ja mam liveboxa to musiałem i na kompie, w w konfiguracji liveboxa.
  • +
  • -
  • 0

b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png
b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png

b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png

 





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych