Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Boty na serwerze z amx i dproto


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
14 odpowiedzi w tym temacie

#1 Arvanity

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:135
Offline

Napisano 09.07.2012 12:07

Witam , czy da radę wgrać buty na plugin z amx i drpto , po prostu jak by było mało graczy to parę botów by biegał :) :P z góry dzięki
  • +
  • -
  • 0

#2 Gość_21977_*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 09.07.2012 14:52

Da się, ustaw pb_maxbots na wybraną liczbę i zawsze będziesz miał na serwerze min. tyle osób+botów razem wziętych.
Liczba botów = max(pb_maxbots - liczba ludzi , 0)

#3 Arvanity

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:135
Offline

Napisano 09.07.2012 14:58

witam , wgrałem boty na serwerze tylko że one strasznie spamują :) , jak mogę to wyłaczyć ?
  • +
  • -
  • 0

#4 Gość_21977_*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 09.07.2012 15:08

pb_chat ustaw na 0

#5 Arvanity

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:135
Offline

Napisano 09.07.2012 15:16

ok dzięki

Użytkownik Arvanity edytował ten post 09.07.2012 15:18

  • +
  • -
  • 0

#6 Gość_21977_*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 09.07.2012 15:17

podbot.cfg

#7 Arvanity

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:135
Offline

Napisano 09.07.2012 15:31

a jak ustawić żeby zawsze była stała liczba bo np teraz ani jednego bota nie ma ?

i czy same będą wychodzić jak gracze będę wchodzili na serwer?

Użytkownik Arvanity edytował ten post 09.07.2012 15:34

  • +
  • -
  • 0

#8 freetu

    Wszechwiedzący

  • Power User

Reputacja: 71
Pomocny

  • Postów:504
  • Lokalizacja:Kwidzyn
Offline

Napisano 09.07.2012 15:36

jak ludzie wychodzą to boty automatycznie wchodzą.
  • +
  • -
  • 0

#9 Gość_21977_*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 09.07.2012 15:37

Musisz najpierw boty dodać, np.
pb add
,
pb fillserver

Tak, same będą wychodzić. Ile graczy wejdzie, tyle botów wyjdzie.

#10 Arvanity

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:135
Offline

Napisano 09.07.2012 16:23

wpisuje obie komendy w konsoli i nic :>

nadal boty spamują :(
  • +
  • -
  • 0

#11 Arvanity

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:135
Offline

Napisano 09.07.2012 19:39

czy na pukawke legalne jest wgrywanie podbotów ? , bo wgrałem przez mape wszystko działało bardzo dobrze ale po zmianie serwer sie wyłączył i w panelu jest informacja że trwa sprawdzanie :> , musiałem usunać wpis w metamodzie bo serwer sie włączyć nie chciał
  • +
  • -
  • 0

#12 Arvanity

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:135
Offline

Napisano 10.07.2012 08:16

Sory za spam , wszystko już działa , ale mam ostatnie pytanie skąd mogę sciągnać wptdefault dodatkowe mapy tylko westwood itp
  • +
  • -
  • 0

#13 luki3507

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 18
Początkujący

  • Postów:116
  • Lokalizacja:częstochowa
Offline

Napisano 10.07.2012 13:41

wgraj sobie boty do cs'a odpal "New Game" i same ci się zrobią te pliki.
  • +
  • -
  • 0

#14 Arvanity

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:135
Offline

Napisano 11.07.2012 10:48

ale boty automatycznie nie wychodzą

mam serwer 21 slotów

jest 10 graczy , czyli powinno być 0 botów bo ustawiłem na 10

a jest 10 graczy + 10 botów czyli 20 osob na serwerze :>

jak to zrobić że zawsze gra 10 botów wchodzi jeden gracz to jest 9 botow i jeden gracz

wejdzie 10 graczy to jest 0 botów ?
  • +
  • -
  • 0

#15 Gość_21977_*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 11.07.2012 16:45

pb_maxbots 10





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych