Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z motd.txt


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 C.H.L.E.B.E.K

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:148
  • GG:
  • Imię:Przemysław
  • Lokalizacja:Duczki
Offline

Napisano 07.07.2012 21:12

Mam problem z plikiem tekstowym motd.txt a chodzi o to, że gdy zmieniłem jego zwartość, to na serwerze nic się nie zmieniło, cały czas zostaje stare. Próbowałem już "tysiące" razy wgrywać, ale to nie pomaga :( . Co się stało że nie działa tak, jak powinno?

Plik daję w załączniku i liczę na szybką pomoc ;)

Załączone pliki

  • Załączony plik  motd.rar   512 bajtów  18 Ilość pobrań


#2 The Hawk

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 15
Początkujący

  • Postów:13
  • Imię:Mariusz
  • Lokalizacja:Hecznarowice
Offline

Napisano 07.07.2012 21:21

Moze jakieś logi ??
Jak zapisaleś UNI-code czy asi ?

#3 C.H.L.E.B.E.K

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:148
  • GG:
  • Imię:Przemysław
  • Lokalizacja:Duczki
Offline

Napisano 08.07.2012 15:48

A jakie powinno być prawidłowe?

Mam w ANSI.

Użytkownik C.H.L.E.B.E.K edytował ten post 08.07.2012 15:50


#4 prostakiloveyou

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 6
Nowy

  • Postów:97
  • Lokalizacja:stejk
Offline

Napisano 08.07.2012 16:24

wgrywasz do katalogu cstrike jako motd.txt ?
  • +
  • -
  • 0

#5 Gość_21977_*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 08.07.2012 16:43

Zresetuj CSa, jak nie pomoże, wyczyść cache IE.

#6 C.H.L.E.B.E.K

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:148
  • GG:
  • Imię:Przemysław
  • Lokalizacja:Duczki
Offline

Napisano 08.07.2012 22:34

Wgrywam do folderu config, restart nic nie pomaga, próbowałem już tyle razy.

#7 Syczaj

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 32
Życzliwy

  • Postów:156
  • Lokalizacja:Plock
Offline

Napisano 09.07.2012 00:04

sprawdź czy nie masz zmienionej nazwy pliku z ktorego pobierane jest okienko motd w server.cfg
  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych