Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

problem z PodBot


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 LopeZ

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:30
  • Imię:Zenek
  • Lokalizacja:Belgia
Offline

Napisano 07.07.2012 14:46

witam mam problem wgralem podboty i chcial bym usunąć im nazwe Bot to czyli usunąć ta nazwe zeby tam nic nie pisalo
tylo jest 1 problem ze ja sam tego nei potrafie zrobic i proszę was o pomoc dziekuje
Dołączona grafika



dodalem moj plik moze mi ktos to po zmieniac i dac do pobrania nowy

Załączone pliki



#2 *Sensible*

    Pomocny

  • Zbanowany

Reputacja: 6
Nowy

  • Postów:43
  • Imię:Jarosław
  • Lokalizacja:Lublin
Offline

Napisano 07.07.2012 15:12

nie doczytałem zaraz ci zmienie ;P

sprawdz.

Załączone pliki


Użytkownik Sensible edytował ten post 07.07.2012 15:08

Dołączona grafika
Dołączona grafika
Forum: Skill-Arena.pl

#3 LopeZ

    Banned

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:30
  • Imię:Zenek
  • Lokalizacja:Belgia
Offline

Napisano 07.07.2012 16:38

jeszcze sa teraz to tak wygl..
Dołączona grafika

Załączone pliki



#4 PimP517

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 52
Pomocny

  • Postów:129
  • Lokalizacja: / home / pimp517
Offline

Napisano 07.07.2012 16:45

Lopezik :) w podbot.cfg ustaw sobie
pb_bot_join_team "T"
Do tego
pb_latencybot 2

Użytkownik PimP517 edytował ten post 07.07.2012 16:46

Zdejmin te warny lub zablokuj mi konto!!! WCM!!!


#5 LopeZ

    Banned

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:30
  • Imię:Zenek
  • Lokalizacja:Belgia
Offline

Napisano 07.07.2012 17:43

nadal to samo Pimp ;)

#6 *Sensible*

    Pomocny

  • Zbanowany

Reputacja: 6
Nowy

  • Postów:43
  • Imię:Jarosław
  • Lokalizacja:Lublin
Offline

Napisano 07.07.2012 19:09

daj zamiast
pb_latencybot 0
daj :
pb_latencybot 1
myśle że powinno działać
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Forum: Skill-Arena.pl




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych