Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Laczy sie a nie laczy z baza?


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
1 odpowiedź w tym temacie

#1 Grzelak

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 21
Życzliwy

  • Postów:166
  • GG:
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 23.03.2009 18:08

Witam!

1. W diablolog.txt zaznaczone jest tylko zmiany map (wczesniej bledy ale tylko z dodaniem do zdalnego polaczenia)
2. Uzywam tej samej bazy na serwerze z War3FT (moze byc problem?)


Problem polega na nie dzialajacej komendzie /klasa (5.9c)


Dane dalem na 100% dobre

L 03/23/2009 - 18:05:12: 03/23/2009 - 18:05:12 ### MAPA: de_aztec ### 
L 03/23/2009 - 18:16:35: 03/23/2009 - 18:16:35 ### MAPA: cs_estate ### 

  • +
  • -
  • 0

#2 Miczu

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 650
Wszechmogący

  • Postów:2862
Offline

Napisano 23.03.2009 19:12

Zmien na wersje e - moze po prostu optymalniejsze zapytania sql pomoga ;-)
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych