←  Problemy

AMXX.pl: Support AMX Mod X i SourceMod

»

Zombie Mod
Plugin vip zombie 1.7.2 [naprawa]

• +
  • -
mavefus's Photo mavefus 24.06.2012

Witam.

Mam wielką prośbę do specjalistów, w pluginie zombie_vip wersja 1.7.2 prawie wszystko śmiga jak należy, jednak tylko prawie. Jednym błędem jest bug związany z modelami. Po zabiciu zombie jego model nie znika, tylko zostaje w miejscu i utrudnia rozgrywkę, gdyż zasłania itp.
Czy ktoś byłby w stanie to naprawić? Plugin podam dopiero na pw, bo tutaj szanowni modzi usuną mi tylko temat i wlepią warny nei wiem za co -.-

Z góry dziękuje.

• +
  • -
::Gogiel::'s Photo ::Gogiel:: 27.06.2012

Pewno za plagiat i podpis pod kogoś dziełem nie ma SMA nie ma jak pomóc

Na moje można zamknąc chyba ze dasz SMA

Gość_21977_* 27.06.2012

Automatyczna wiadomość

Ten temat został przeniesiony z forum

Scripting AMXXPluginy

do

ModyInne modyProblemy

• +
  • -
mavefus's Photo mavefus 27.06.2012

Tak, plagiat, plugin wzięty od gościa z AM i ty mi mówisz, że plagiat. Przyznaj się, że nie potrafisz nic zrobić a nie piszesz durne posty <rotfl>
A tak zapo tym już kiedyś pisałem tutaj o pomoc i dawałem plik .sma i co? Temat został usunięty i dali mi 3 ostrzeżenia oraz -1. Dziękuje za taką pomoc, wspaniałe forum amxx.pl :()

Btw. ale dam .sma, ostatni raz,. Zobaczę, czy żaden wart siebie moderator tego nie usunie.. będę bardzo wdzięczny, jeśli komuś się uda napirawić go lub dać jakiegos fixa. Dam nawet darmowego vipa na kilka miesięcy jeśli uda się coś z tym zrobić.
Ojciec Dyrektor (27.06.2012 21:54):
warna otrzymałeś za wstawienie pliku *.amxx co jest na tym forum surowo zabronione. Patrz w powody ostrzeżeń ..

Attached Files

• +
  • -
SzyjaN's Photo SzyjaN 27.06.2012

Zostaje w miejscu, ponieważ - masz zły model. To nie jest w ogóle wina pluginu, autor modelu nie zrobił pliku, który określa położenie tego modelu po śmierci, więc 'zawisa' (lub też zrobił, ale Ty go nie wgrałeś). W każdym razie - albo musisz wgrać ten plik, albo zmienić model, innej opcji nie ma (no, chyba, że sam sobie ten pliczek zrobisz).

• +
  • -
mavefus's Photo mavefus 29.06.2012

Dobra, dzięki za wypowiedź. Poradziłem sobie w inny sposób. Szyjan leći plusik, reszta ludzi to sobie darujcie ;x
Można zamknąć.

p.s. No dzięki za minusiki, dajcie mi jeszcze 298 bo chce mieć 300.
Pozdrawiam.