Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Server restart in 10 seconds.newdiablo.


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 deJa

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:9
  • Lokalizacja:Gorzów
Offline

Napisano 24.06.2012 09:41

Witam, po wgraniu newdiablo.amxx (- silnik diablo) w konsoli serwera pisze mi:
Server restart in 10 seconds
Modele są, moduły odblokowane, baza zrobiona tak jak powinna być. Co mam z tym zrobić?
Proszę o pomoc.
Ps. Logów poza tymi nie ma żadnych.
  • +
  • -
  • 0

#2 QuahodronN

    Godlike

  • Power User

Reputacja: 228
Wszechwidzący

  • Postów:1262
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Olo
  • Lokalizacja:Śląsk
Offline

Napisano 24.06.2012 10:10

podaj plik .sma
  • +
  • -
  • 0

| CPU: I7-6700K @4.7GHz | Cooling: Corsair H110 | GPU: MSI GTX 1080 Gaming X | MOBO: Asus Maximus VIII Hero | RAM: Kingston Savage 16GB DDR4 @2800MHz |

| SSD: Samsung 840 Pro 128GB | SSD2: Samsung 840 Pro 256GB  |  PSU: Be Quiet L8 630W | Case: Gladius M40 | Mouse: Gigabyte M6980X | Keyboard: Sharkoon SHARK ZONE K20 Headphones: HyperX HX Cloud Black Display: Triple LG 24MP67VQ-P |

 

TS3: ts.kreedzmania.pl - 512 Slotów - Darmowe Kanały ;)


#3 deJa

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:9
  • Lokalizacja:Gorzów
Offline

Napisano 24.06.2012 11:13

Niżej.

Niżej.

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

#4 QuahodronN

    Godlike

  • Power User

Reputacja: 228
Wszechwidzący

  • Postów:1262
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Olo
  • Lokalizacja:Śląsk
Offline

Napisano 24.06.2012 12:08

ten napis ze serwer zostanie zrestartowany wyświetla się od razu po odpaleniu serwera??
Jeśli tak, to napisz do hostingu, może coś jest lekko kopnięte :P bo nie widzę w .sma aby było coś za to odpowiedzialne.
  • +
  • -
  • 0

| CPU: I7-6700K @4.7GHz | Cooling: Corsair H110 | GPU: MSI GTX 1080 Gaming X | MOBO: Asus Maximus VIII Hero | RAM: Kingston Savage 16GB DDR4 @2800MHz |

| SSD: Samsung 840 Pro 128GB | SSD2: Samsung 840 Pro 256GB  |  PSU: Be Quiet L8 630W | Case: Gladius M40 | Mouse: Gigabyte M6980X | Keyboard: Sharkoon SHARK ZONE K20 Headphones: HyperX HX Cloud Black Display: Triple LG 24MP67VQ-P |

 

TS3: ts.kreedzmania.pl - 512 Slotów - Darmowe Kanały ;)


#5 deJa

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:9
  • Lokalizacja:Gorzów
Offline

Napisano 24.06.2012 13:04

To mój dedyk, gdy wyłączę plugin jest ok ( dodam ";"). Modele - są, Moduły - są, Baza - zrobiona i podczepiona. Co może być źle? :(
  • +
  • -
  • 0

#6 kijkol

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 31
Życzliwy

  • Postów:173
  • Lokalizacja:Witów
Offline

Napisano 27.06.2012 17:00

Nie masz wgranego modelu jakiegoś i serwer automatycznie próbuje się uruchomić.
Sprawdź wszystkie modele i ich litery/katalogi itp.
Miałem to samo, a źle był model wrzucony.

Jeśli masz dobrze daj większy kawałek konsoli z 2-3 restartów.

Użytkownik kijkol edytował ten post 27.06.2012 17:01

  • +
  • -
  • 0

#7 CheQ

    Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem.

  • Junior Admin

Reputacja: 1984
Godlike

  • Postów:5534
  • Imię:Adaś
  • Lokalizacja:Glinianka
Offline

Napisano 27.06.2012 17:11

w logach nic oprócz tego nie pokazuje?
  • +
  • -
  • 0

b_560_95_1.png





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych