Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z rozgrzewka


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 Forest94

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:38
  • Imię:Tomasz
  • Lokalizacja:Gdów
Offline

Napisano 21.06.2012 19:30

Witam!
Mam zainstalowanego CoD Moda na serwerze wszystko dziala znakomicie ustawione restykcje broni i aby nie dawalo zadnej broni na start tylko noz paka.
Zainstalowale sobie WarmUpPro
http://www.cscenter.pl/pluginy_amx_mod_x/19976-warmup_pro_5_6_beta_najnowsza_wersja.html
I jest problem bo nie daje broni wyswietla sie z boku ze daje ale nie mam jej dostepnej wszystkie cvary ustawione jak nalezy w czym jest problem.proszę o pomoc
Z gory dzięki
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych