Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
IPB

Przywracanie backup'u

ipb

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 BaQStiC

    Supra Team

  • Power User

Reputacja: 108
Zaawansowany

  • Postów:628
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Daniel
  • Lokalizacja:Ck / Wroc
Offline

Napisano 20.06.2012 16:19

Witam.

Rozwalilem swoje forum, mianowicie zamiast zrobic upgrade dalem czysta instalke, po czym w wyborze dodatow zaznaczylem wszystkie modyfikacja jakie byly wgrane i powstaly errory i nic nie dalo sie zrobic.
Chcialbym przywrocic cale forum z backup'u ale nie zabrdzo wiem jak.
Probowalem konwertowac ale wywala bledy przy uzytkownikach, postach.
Backup mam w formacie txt robione z PA IPB i nie za bardzo wiem jak wgrac. Bo robienie nowej bazy i eksportowanie wszystkiego, podlaczeniu bazy do forum wyskakuje blad z baza danych.

Po eksportowaniu do bazy na zainstalowanym forum wyskakuja bledy ze dana tebelka istnieje. Wiec jak nadpisac dane tabeliki?
Dodam ze baza ma 32mb wiec pojedynczo nawet sie nie zabieram za to :)
  • +
  • -
  • 0

#2 Zapalka

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 192
Profesjonalista

  • Postów:283
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Dawid
  • Lokalizacja:Janów Lubelski
Offline

Napisano 21.06.2012 15:22

Spróbuj wyczyścić bazę i eksportować na czysto ten backup. Następnie jeśli możesz jeszcze aktualizować skrypt to zrób to jeszcze raz, jednak tym razem wybierz upgrade.
  • +
  • -
  • 0
Zapraszam na http://zapalka.net.pl

#3 BaQStiC

    Supra Team

  • Autor tematu
  • Power User

Reputacja: 108
Zaawansowany

  • Postów:628
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Daniel
  • Lokalizacja:Ck / Wroc
Offline

Napisano 21.06.2012 17:23

Pomalu droga okrezna przywracam forum, lecz teraz pojewily mi sie krzaki w postach. W tenatach jest dobrze. Mysle ze kodowanie jest inne, ale jak to sprawdzic, i skutecznie zmienic.
  • +
  • -
  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: ipb

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych