Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem ! :[


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 RegereTtioN

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:32
  • GG:
  • Lokalizacja:Orzech
Offline

Napisano 20.04.2008 19:59

Mam problem ! Gdy wchodze na mój serwer i dam head shot'a to słychać głos : Head Shot ale jak mi wyskakuje po prawej stronie napis multikill to tego glosu już nie ma ;[ jest tylko head shot ale innych już nie ! ;[ .. co zrobić ? : : : :mur: :mur: :mur:
  • +
  • -
  • 0

#2 Kami3l

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:28
  • GG:
Offline

Napisano 20.04.2008 21:35

Moze od nowa wgraj cały plugin... prawdo podobnie nie otwiera ci tych plików bo nie masz ich wgranych :P
Od nowa wgraj tylko dzwięki...
  • +
  • -
  • 0

#3 bicek

    Ja tu tylko sprzątam.

  • Zbanowany

Reputacja: 914
Master

  • Postów:796
  • Lokalizacja:Wieluń
Offline

Napisano 20.04.2008 22:21

a ustawiłeś sobie odtwarzane tych dźwięków w amxmodmenu-->wiecej-->ustawienia statystyk ??

#4 RegereTtioN

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:32
  • GG:
  • Lokalizacja:Orzech
Offline

Napisano 21.04.2008 06:07

tak mam dzwięki wgrane wszystko jest ale jak otwieram konsole to mi pisze WARNING coś tam ;[ .. a ten Head Shot mi oddtwarza z jakiegos innego pliku bo inny głos ;[ a pluginy statystyk nie istnieją na serwerze a serwa już resetowałem ;[
  • +
  • -
  • 0

#5 Kami3l

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:28
  • GG:
Offline

Napisano 21.04.2008 16:40

Czyli prawdopodobnie musiałeś wgrac dzwięki typu head shot :P do innego folderu...
  • +
  • -
  • 0

#6 RegereTtioN

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:32
  • GG:
  • Lokalizacja:Orzech
Offline

Napisano 21.04.2008 17:49

nie wiem ale chyba wiem co .. jakie macie wordy w addons/statsme/scripts ? ;>
Bo tam mam head shot a innych nie ma to moze dlatego .. zmienilem tam sciezke zamiast do head shot to do multi kill i jak dalem heada to mi mowilo multi kill ;[ .. jak macie tam multi kill i tak dalej wyslecie mi to na e-mail albo wkleicie to tutaj ? ;> moj e-mail : SebastianSebaFigo@interia.pl ! DAM POMÓGŁ !!
  • +
  • -
  • 0

#7 Kami3l

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:28
  • GG:
Offline

Napisano 21.04.2008 20:11

proszę bardzo... wszystko powklejaj tak jak masz foldery porobione :P

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

#8 RegereTtioN

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:32
  • GG:
  • Lokalizacja:Orzech
Offline

Napisano 22.04.2008 12:35

Dalej nic :[ wyślijcie mi te co podalem pliczki ;P
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych