Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Kasuje lvle po dodaniu klas


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Urahara7

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:17
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 17.06.2012 08:40

Witam, mam taki problem. Dodałem 2 nowe klasy na diablomod by onyk3 i na początku pojawił się problem, że niektóre klasy miały 0 lvl i nie zapisywał się na nich exp. Z tym się uporałem, lecz pojawił się problem tego typu, że po zmianie mapki lvle wbite na poprzedniej kasują się. W logach pojawia się coś takiego:

L 06/17/2012 - 09:35:09: [MySQL] Invalid column: -1
L 06/17/2012 - 09:35:09: [AMXX] Run time error 10 (plugin "diablo.amxx") (native "SQL_ReadResult") - debug not enabled!
L 06/17/2012 - 09:35:09: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).

Mógłby mi ktoś wyjaśnić pokrótce jak naprawić moje błędy ? W razie czego podam sma.
  • +
  • -
  • 0

#2 Fryteczq

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:11
  • Lokalizacja:Internet
Offline

Napisano 17.06.2012 10:09

Coś źle zrobiłeś przy dodawaniu klasy tak mi się zdaje. Było by dobrze gdybyś wpisał w plugins.ini debug przy diablo i podał nowe logi.
Czy możesz zamieścić tutaj te kawałki kodu?

sql_start()
create_klass(id)
load_xp(id)

Użytkownik Fryteczq edytował ten post 17.06.2012 10:09

  • +
  • -
  • 1
Dołączona grafika
*E-T-H* Fryteczq
WalWarRpg progress [||||||||||||||||||||] 10%
www.Radio-Banzai.pl Dla Fanów Anime

#3 Koniarek

    Wszechwidzący

  • Zbanowany

Reputacja: 28
Życzliwy

  • Postów:250
  • Imię:Filip
  • Lokalizacja:Daleko
Offline

Napisano 17.06.2012 10:55

dodaj debug po diablo.amxx czyli

diablo.amxx debug

#4 Urahara7

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:17
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 27.06.2012 11:25

Oj przepraszam, że tu nie zerkałem, ale troszkę pokombinowałem i już wszystko śmiga. Za wszelką pomoc dziękuje. Temat do zamknięcia.
  • +
  • -
  • 0

#5 Onyke

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 705
Guru

  • Postów:2178
Offline

Napisano 27.06.2012 12:04

Wiadomość wygenerowana automatycznie


Ten temat został zamknięty przez moderatora.

Powód: Temat zamknięty na prośbę użytkownika.


Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych