Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

antirusher 2.6 by Miczu ;)


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 tHo

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:47
Offline

Napisano 19.03.2009 17:08

Witam,

Mam pewien problem, nie wiem czemu ale anturasz nie dziala mi prawidlowo..

Mam takie ustawienia:

//antyrusher
amx_antirusher 1
amx_antirusher_action 2
amx_antirusher_time 60
amx_antirusher_sound 0
amx_antirusher_sound_mode 0
amx_antirusher_warn 0
amx_antirusher_freq 0.1
amx_antirusher_zasady 0
amx_antirusher_cash 10
amx_antirusher_cash_end 5

Ma slayowac po przekroczeniu i antyrasz ma dzialac 60s..

Jednak jest tak, ze czasami dziala 60s, czasami 90s, a teraz to w ogole sie nie wylacza, dopiero jak zostaje 1 gracz ;(

O co chodzi?!
  • +
  • -
  • 0

#2 Gość__*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 19.03.2009 18:28

Masz coś w logach?

#3 tHo

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:47
Offline

Napisano 19.03.2009 22:36

Jedynie ze jest wlaczony:

[M_Antirusher_2.6_alfa.amxx] <>

:(

Moze wgrac inna wersje 2.4 np. ?
  • +
  • -
  • 0

#4 Gość__*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 19.03.2009 22:51

Restart serwera pomaga często ... A jaka wersja AMXX`a?

#5 tHo

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:47
Offline

Napisano 20.03.2009 15:01

Wszystko najnowsze.. 1.8.1 .. ;]

Restartowalem juz nie raz i nic ;(

Wgram 2.4 i zobacze co bedzie ;)
  • +
  • -
  • 0

#6 Vector

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:6
Offline

Napisano 20.03.2009 19:59

Wejdź na serwer i wpisz:

/antirusher_menu

Wybierz opcje 8 i ustaw 0
I powinno działać.
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych