Witam mam taki problem gdy ktokolwiek chce cos kupic to klikajac B nic sie nie wyswietla sprawdzałem opcje ogranicz bronie itd i nic proszę o szybką pomoc.
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse

Problem z kupywaniem na moim Only DD2
Temat rozp. nowypyta, 01.06.2012 12:54
8 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 01.06.2012 12:54
Napisano 01.06.2012 13:00
a może twój serwer binduje klawisz "b" ?
Napisano 01.06.2012 13:21
Sprawdź, czy masz poprawnie zbindowany klawisz B, czy jesteś w buyzone (czy się wyświetla ikona koszyka) i czy nie minął już czas na kupowanie. Sprawdź też, czy nie masz jakiś pluginów blokujących kupowanie.
NIE pomagam na PW. Nie trudź się, na zlecenia nie odpiszę... Od pomagania jest forum.
NIE zaglądam w tematy wysłane na PW. Jeśli są na forum to prędzej czy później je przeczytam. Jeśli mam co w nich odpisać, to odpiszę.
NIE zaglądam w tematy wysłane na PW. Jeśli są na forum to prędzej czy później je przeczytam. Jeśli mam co w nich odpisać, to odpiszę.

Napisano 01.06.2012 13:45
własnie nie wiem bo wczesniej było ok a zrobiłem z ffa serwer only DD2 i nagle wchodze i to jest a jak zobaczyc czy serwer nie binduje wszystkim B? ikony koszyka są. Nawett F1 nie działa (auto kupywanie)
Napisano 01.06.2012 15:32
Edit:
Sry nie ma koszyczka na boku.
Sry nie ma koszyczka na boku.
Napisano 01.06.2012 17:13
to może plugins.ini czy coś magikiem nie jestem ... (i chyba nikt ci nie pomoże jak nic nie podasz)
Napisano 01.06.2012 18:55
Napisano 01.06.2012 21:40
1. Masz okropny burdel w plugins.ini. Wszystkie podstawowe pluginy 2 razy, do tego advanced_bans powinien być zaraz po admin.amxx i admin_sql.amxx (zaraz po pierwszym wystąpieniu). Dodatkowo są linijki, które nie są pluginem, ani komentarzem, np: "active", "basic admin console commands" etc.
2. Co do problemu, obstawiam plugin buyzone.amxx
2. Co do problemu, obstawiam plugin buyzone.amxx

NIE pomagam na PW. Nie trudź się, na zlecenia nie odpiszę... Od pomagania jest forum.

Napisano 02.06.2012 04:53
eh dzięki jak ja mogłem dograć ten plugin : > Nieraz człowiek nie myśli co robi ;D
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych