Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z dźwiękiem w cs


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 cawi

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:19
  • Lokalizacja:DPL
Offline

Napisano 01.06.2012 10:39

Witam. Mam problem, awięc gdy gram w cs i wchodzę na obojętnie jaki serwer to słysze taki dziwny dzwięk, to nie jest echo, np. przy kładzeniu paki słyszę takie piszczenie, a gdy strzelam takie jakby echo połączone ze szmerami, o co może chodzic? nigdy takiego czegoś nie miałem, a tylko mi się dzieje w cs-ie takie coś.
  • +
  • -
  • 0

#2 Sharkmen

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 18
Początkujący

  • Postów:70
  • GG:
  • Imię:Przemek
  • Lokalizacja:Byczyna
Offline

Napisano 01.06.2012 16:08

Zacznij od reinstalla, w większości problemów pomaga :)
  • +
  • -
  • 0

Dołączona grafika


#3 cawi

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:19
  • Lokalizacja:DPL
Offline

Napisano 01.06.2012 23:04

nadal mam ten dźwięk, wpisuje room_type 0 i też nie działa, HELP!
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych