Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z Modelami


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 ogo

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:28
  • Imię:Szymon
  • Lokalizacja:Zabrze
Offline

Napisano 31.05.2012 23:52

Siema.

Wgralem na moj serwer nowe modele postaci TT.
Ale jeden model podmienia sie za jedengo CT.

Wpisuje takie cos :



"*REPLACE" "terror" "Devil"
"*REPLACE" "guerilla" "Devil2"
"*REPLACE" "leet" "Devil3"
"*REPLACE" "arctic" "Devil4"


i wlasnie ten "leet" podmienia sie z CT. niewiem jak mam zrobic zeby ct byly normalne i zeby sie nie podmienialy, a TT mieli te modele.

Mozecie Pomoc ?
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych