Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem :/


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Krootki

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:55
Offline

Napisano 18.03.2009 18:36

Więc tak, mam problem z tympluginem http://amxx.pl/viewtopic.php?t=3724

od razu mówię że nie jestem jakimś specem od amx'a i dlatego proszę Was o pomoc.

Sprawa wygląda tak:

Sciągnąłem ten plugnin, jego zawartośc wrzuciłem do folderu cstrike, następnie w folderze addons/amxmodx/configs/ w pliku który sam zrobiłem(bo nie zrobił mi się automatycznie) dopisałem

wup_autostart <0|1> //1 - wlacz, 0 - wyłącz WarmUP na poczatku mapy (d: 1)
wup_respawn <0|1> //Czy respawnowac graczy w WarmUP 1 - ON, 0 - OFF (d: 1)
wup_items "abcd" //Co dawac w WarmUP a - HE, b - FB, c - SG, d - Bomd/def (d: abcd)
wup_mode <0|1|2> //0 - Normalna runda, 1 - Losowe bronie, 2 - tylko noz (d: 1)
wup_time


Potem stworzyłem plik armuppro_maps.cfg w addons/amxmodx/configs( nie wiem czy go dobrze zrobilem ale niby jest.

Potem dopisałem w tym folderze linijke tak aby runda rozgrzewkowa była tylko na pamie de_dust, zrobiłem to tak:

<1/0>



I ***** nie działa :)
Gdy wpisuje w konsoli zeby właczyc plugin wup_enable to wyskakuje mi Komedna nie znana czy cos takiego..

Pomozę ktoś ?:)

Pozdrawiam
  • +
  • -
  • 0

#2 TiTu$

    Czempion

  • Użytkownik

Reputacja: 139
Zaawansowany

  • Postów:817
  • GG:
  • Lokalizacja:Rzeszów
Offline

Napisano 18.03.2009 18:53

nie masz jakiś errorów? pokaż logi
  • +
  • -
  • 0

#3 Saper

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 220
Profesjonalista

  • Postów:1315
  • GG:
  • Imię:Juzio ;d
  • Lokalizacja:Bialystok
Offline

Napisano 18.03.2009 19:00

plik warmuppro.cfg wyglada inaczej niz ten u ciebie :)

W zalaczniku masz oba pliki .cfg
Rozpakuj i wrzuc do /configs
odpal dust i sprawdz czy dziala

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

#4 Krootki

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:55
Offline

Napisano 18.03.2009 19:11

Zrobiłem to co napisałes i dalej nie mogę odpalic pluginu


Nieznana komenda: wup_enable

a jak zrobic zeby nozówka była dla kazdej mapy proszę o przyklad np dla 3 map
  • +
  • -
  • 0

#5 Saper

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 220
Profesjonalista

  • Postów:1315
  • GG:
  • Imię:Juzio ;d
  • Lokalizacja:Bialystok
Offline

Napisano 18.03.2009 20:36

Kod:
Nieznana komenda: wup_enable

zle dodales plugin...

Wrzuc plugins-warmup.ini do addons/amxmodx/configs
warmuppro.amxx do addons/amxmodx/plugins
warmuppro.txt do addons/amxmodx/data/lang

Daj resa servera , wejdz w konsole i wpisz
amx_plugins
i pokaz nam co sie wyswietlilo po komendzie
  • +
  • -
  • 0

#6 Krootki

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:55
Offline

Napisano 18.03.2009 20:52

Ok, plugin niby się włączył tylko że biegamy z samymi pistoletami i nozami, nikt nie dostaje losowej broni:/

Każdemu graczowi losowo wybierana jest broń (bez pistoletu) + all granaty.

Jak to naprawic

[ Dodano: 18-03-2009, 21:13 ]
Ok, juz działa thx za pomoc Saper, dostaje "pomógł"
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych