Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Cichy bieg nie dziala


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 teles190

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:30
  • Lokalizacja:Przemyśl
Offline

Napisano 26.05.2012 11:26

Ehhh. Nie wiem dlaczego Cichy bieg przestal dzialac na klasach premium i wampir itd ;/

nie weim co mzoe byc rpzyczyna. w logach nic nie ma

w ZALACZNIKU SMA

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

#2 Koniarek

    Wszechwidzący

  • Zbanowany

Reputacja: 28
Życzliwy

  • Postów:250
  • Imię:Filip
  • Lokalizacja:Daleko
Offline

Napisano 26.05.2012 11:51

Znajdz:
if (((player_b_silent[id] > 0) || (player_class[id] == Zabojca) || (player_class[id] == Obcy) || (player_class[id] == WyandPustoszyciel) || (player_class[id] == Straznik)) && is_user_alive(id)) 


I klasy zmien na Swoje(w ogóle tego nie miales musialem przypadkowo usunac :))

Załączony plik  diablo_onyke(1).sma   429,79 KB  14 Ilość pobrań
  diablo_onyke(1).amxx

Użytkownik Koniarek edytował ten post 26.05.2012 11:52


#3 teles190

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:30
  • Lokalizacja:Przemyśl
Offline

Napisano 26.05.2012 12:46

Error: Expected token: ")", but found "-identifier-" on line 2240

bledzik wyskakuje ;/
  • +
  • -
  • 0

#4 Koniarek

    Wszechwidzący

  • Zbanowany

Reputacja: 28
Życzliwy

  • Postów:250
  • Imię:Filip
  • Lokalizacja:Daleko
Offline

Napisano 26.05.2012 13:19

Zmienial swoje klasy?Jak tak podaj kawalek kodu.

#5 teles190

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:30
  • Lokalizacja:Przemyśl
Offline

Napisano 26.05.2012 19:31

    //Before freeze_ended check
if (((player_b_silent[id] > 0) || (player_class[id] == Demonolog) || (player_class[id] == Griswold) || (player_class[id] == Wampir) || (player_class[id] == Diabel) || (player_class[id] == Strzelec) && is_user_alive(id))
entity_set_int(id, EV_INT_flTimeStepSound, 300);

  • +
  • -
  • 0

#6 Koniarek

    Wszechwidzący

  • Zbanowany

Reputacja: 28
Życzliwy

  • Postów:250
  • Imię:Filip
  • Lokalizacja:Daleko
Offline

Napisano 26.05.2012 23:17


if (((player_b_silent[id] > 0) || (player_class[id] == Demonolog) || (player_class[id] == Griswold) || (player_class[id] == Wampir) || (player_class[id] == Diabel) || (player_class[id] == Strzelec) && is_user_alive(id)))
entity_set_int(id, EV_INT_flTimeStepSound, 300);


Brakowalo Klamry zamykajacej ;P




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych