Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Failed Contact Game Server. - Pomocy !Nie, moge się połączyć z servem ON.


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
17 odpowiedzi w tym temacie

#1 3theFreSh_GoD

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:9
  • GG:
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Zamość
Offline

Napisano 26.05.2012 11:15

Witam z tej strony GoD mam pewien problem dotyczący servera, a więc tak zalożyłem server wszystko porobilem gram na nim ponad 2 misiące i Problem nastąpił po zmienie internetu na szybszy. Z nowym internetem nie moge wejsc na server nic sie nie loguje a potem pisze "Failed Contact Game Server." i nie moge wejść proszę o pOmoC!


Pozdrawiam GoD :(
  • +
  • -
  • 0

#2 Ozzy.

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 6
Nowy

  • Postów:34
  • GG:
  • Lokalizacja:Kielce
Offline

Napisano 26.05.2012 11:23

To jest serwer stojący na twoim Ip ?
  • +
  • -
  • 0

Dołączona grafika


#3 3theFreSh_GoD

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:9
  • GG:
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Zamość
Offline

Napisano 26.05.2012 11:26

Nie to jest server kupiony na pukawca.
  • +
  • -
  • 0

#4 Ozzy.

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 6
Nowy

  • Postów:34
  • GG:
  • Lokalizacja:Kielce
Offline

Napisano 26.05.2012 11:27

aha. Wydaje mi się że musisz odblokować porty jeżeli posiadasz router.
Posiadasz router ?
  • +
  • -
  • 0

Dołączona grafika


#5 3theFreSh_GoD

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:9
  • GG:
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Zamość
Offline

Napisano 26.05.2012 11:28

posiadam Karte tp-link nie ruter. ;/
  • +
  • -
  • 0

#6 Ozzy.

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 6
Nowy

  • Postów:34
  • GG:
  • Lokalizacja:Kielce
Offline

Napisano 26.05.2012 11:30

A czy ten problem jest tylko na jednym serwerze ? Czy widnieje tez na innych. ?
  • +
  • -
  • 0

Dołączona grafika


#7 3theFreSh_GoD

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:9
  • GG:
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Zamość
Offline

Napisano 26.05.2012 11:33

Mogę, wchodzić na inne servery. a akurat na ten Nie. Jak zmienilem Internet (Nie mam Steam)
  • +
  • -
  • 0

#8 Ozzy.

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 6
Nowy

  • Postów:34
  • GG:
  • Lokalizacja:Kielce
Offline

Napisano 26.05.2012 11:37

1. Zaloguj się do systemu Windows jako Administrator.
2. Kliknij przycisk Start, wskaż polecenie Wszystkie programy, wskaż polecenie Akcesoria, wskaż polecenie Narzędzia systemowe, a następnie kliknij polecenie Przywracanie systemu. Zostanie uruchomione narzędzie Przywracanie systemu.
3. Na stronie Przywracanie systemu — Zapraszamy! kliknij opcję Przywróć mój komputer do wcześniejszego stanu (jeśli nie jest jeszcze zaznaczona), a następnie kliknij przycisk Dalej.
4. Na stronie Wybieranie punktu przywracania kliknij aktualny punkt kontrolny systemu na liście Na tej liście kliknij punkt przywracania, a następnie kliknij przycisk Dalej. Może pojawić się lista zmian, które zostaną wprowadzone w konfiguracji przez narzędzie Przywracanie systemu. Kliknij przycisk OK
5. Na stronie Potwierdzanie wyboru punktu przywracania kliknij przycisk Dalej. Narzędzie Przywracanie systemu przywróci poprzednią konfigurację systemu Windows XP, a następnie ponownie uruchomi komputer.
6. Zaloguj się do komputera jako Administrator. Pojawi się strona Przywracanie ukończone.
7. Kliknij przycisk OK.

Odezwij sie czy udalo się to. ;)
Pozdrawiam.


Użytkownik Ozzy. edytował ten post 26.05.2012 11:38

  • +
  • -
  • 0

Dołączona grafika


#9 3theFreSh_GoD

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:9
  • GG:
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Zamość
Offline

Napisano 26.05.2012 11:40

Próbowalem Tego i przykro mi ale się nie udaje.. a tak w ogóle mam win7 :(
  • +
  • -
  • 0

#10 Ozzy.

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 6
Nowy

  • Postów:34
  • GG:
  • Lokalizacja:Kielce
Offline

Napisano 26.05.2012 11:42

A to to może jest jakiś problem z serwerem ? Żeby Ci dać odpowiedz muszę się dopytać każdego szczególiku. ;)
  • +
  • -
  • 0

Dołączona grafika


#11 3theFreSh_GoD

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:9
  • GG:
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Zamość
Offline

Napisano 26.05.2012 11:45

Nie na pewno nie :) na serverze grają ludzie jest wszystko dobrze problemy nastąpily po zamienie neta
  • +
  • -
  • 0

#12 Ozzy.

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 6
Nowy

  • Postów:34
  • GG:
  • Lokalizacja:Kielce
Offline

Napisano 26.05.2012 11:47

Próbowałeś "zresetować łącze" , czy coś w tym stylu ?
  • +
  • -
  • 0

Dołączona grafika


#13 3theFreSh_GoD

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:9
  • GG:
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Zamość
Offline

Napisano 26.05.2012 11:48

Tak.
  • +
  • -
  • 0

#14 Ozzy.

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 6
Nowy

  • Postów:34
  • GG:
  • Lokalizacja:Kielce
Offline

Napisano 26.05.2012 11:54

Jedyne co przychodzi mi na myśl to przeinstalowanie systemu, albo uninstall NS i zainstalowanie go od początku. Mój kolega miał kiedyś ten problem, ale ta informacja którą Ci przesłałem pomogła mu. ;)

Usun Non-Steama i zainstaluj go od nowa, jak to nie pomoże to możesz zreinstalować system.
Ja jeszcze się popytam znajomych, ale nic nie gwarantuje.
Pozdrawiam.
  • +
  • -
  • 0

Dołączona grafika


#15 3theFreSh_GoD

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:9
  • GG:
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Zamość
Offline

Napisano 26.05.2012 11:55

Robilem Reinstal sytemy oraz instalowalem pare wrssj cs-a.. :(
  • +
  • -
  • 0

#16 Ozzy.

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 6
Nowy

  • Postów:34
  • GG:
  • Lokalizacja:Kielce
Offline

Napisano 26.05.2012 11:58

aa, czyli już to robiłeś. Może to jest moment w którym musisz zakupić steama ? Nie mam pojęcia gdzie leży problem.
  • +
  • -
  • 0

Dołączona grafika


#17 3theFreSh_GoD

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:9
  • GG:
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Zamość
Offline

Napisano 26.05.2012 11:59

kurde dzięki ze sie pofatygowales jak by co napisze jeszcze na forum thx !
  • +
  • -
  • 0

#18 Ozzy.

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 6
Nowy

  • Postów:34
  • GG:
  • Lokalizacja:Kielce
Offline

Napisano 26.05.2012 12:02

Spróbuję się coś o tym jeszcze dowiedzieć, poczytać ale nie obiecuję, że uda mi się znaleźć coś odpowiedniego.
  • +
  • -
  • 1

Dołączona grafika





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych