Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z bindami


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 rambotix

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:26
Offline

Napisano 19.04.2008 20:49

config.cfg:otworzylem za pomoca notatnik i tam bylo:
bind "s" costam itd
i jak było bind "F12" "ide do tylu"
oczywiscie ide do tyłu to tam bylo cos po angielsu...
i ja to usunąłem zapisalem i jak F12 klikam w CS to nadal chodzilem do tyłu...
i w keyboard tez nie mam tego F12...
co ja mam zrobić żeby na F12 nic nie było?
  • +
  • -
  • 0

#2 Miczu

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 646
Wszechmogący

  • Postów:2862
Offline

Napisano 19.04.2008 21:09

config.cfg - daj tylko do odczytu po tym jak zapiszesz
  • +
  • -
  • 0

#3 rambotix

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:26
Offline

Napisano 20.04.2008 08:31

no zobacze

[ Dodano: 2008-04-20, 12:38 ]
pozmienialem bindy dodalem do config.cfg i zrobilem do odczytu.
i mi sie nowe zrobilo automatycznie config ... i znowu to samo...
  • +
  • -
  • 0

#4 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 20.04.2008 18:38

Usun te config [config i userconfig] i sciagnij standard'a z neta potem tylko pozmieniaj na swoje bindy..
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych