Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

[ROZWIĄZANE] Timeleft


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 sCerR..*!

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 75
Zaawansowany

  • Postów:225
  • GG:
  • Imię:Patryk
  • Lokalizacja:Piła
Offline

Napisano 24.05.2012 17:45

Witam.
Na serwerze mam pewien problem. W server.cfg ustawiłem sobie timeleft co 15 minut, a na serwerze mam po 30min lub więcej. Co jest nie tak ? To moje server.cfg
mp_logdetail "0"
mp_logmessages "1"
mp_timelimit "15"
mp_autokick "1"
mp_autoteambalance "1"
mp_c4timer "35"
mp_flashlight "1"
mp_footsteps "1"
mp_forcechasecam "0"
mp_freezetime "4"
mp_friendlyfire "0"
mp_limitteams "2"
mp_hostagepenalty "2"
mp_roundtime "4"
mp_tkpunish "1"
mp_startmoney "800"
mp_chattime "0"
sv_maxspeed "320"
sv_cheats "0"
mp_falldamage "1"
allow_spectators "0"
decalfrequency "60"
secure "1"
sv_lan "0"
sv_aim "0"
pausable "1"

A tu cvars.ini
"mp_timelimit"  "0" "15" "30"  "u"
"sv_password"  "" "mypw" "clanwar" "u"
"pausable"  "0" "1"   "u"
"sv_voiceenable" "0" "1"   "u"
"mp_chattime"  "0" "1" "3"  "u"
"mp_logmessages" "0" "1"   "u"
"mp_friendlyfire" "0" "1"   "u"
"mp_limitteams"  "0" "1" "2"  "u"
"mp_autoteambalance" "0" "1" "2"  "u"
"allow_spectators" "0" "1"   "u"
"mp_freezetime"  "0" "6"   "u"
"mp_buytime"  "1" "0.5"  "u"
"mp_startmoney"  "800" "1800" "3600" "u"
"mp_c4timer"  "45" "35" "15"  "u"
"mp_forcechasecam" "0" "1" "2"  "u"

Użytkownik sCerR..*! edytował ten post 24.05.2012 17:53

  • +
  • -
  • 0

#2 Kołodziej

    Wszechwiedzący

  • Power User

Reputacja: 84
Zaawansowany

  • Postów:522
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Poland
Offline

Napisano 24.05.2012 18:04

mp_timelimit "15"
powinno być ok wyłącz i włącz server
  • +
  • -
  • 0
CoD Fast Exp 31.186.83.235:27056 Dołączona grafika

CoD 300 Lvl+West 89.231.6.12:27035 Dołączona grafika

#3 sCerR..*!

    Wszechwidzący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 75
Zaawansowany

  • Postów:225
  • GG:
  • Imię:Patryk
  • Lokalizacja:Piła
Offline

Napisano 24.05.2012 19:53

Mam tak ustawione. Zrobiłem reset nie pomogło.
  • +
  • -
  • 0

#4 diggs

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 28
Życzliwy

  • Postów:229
  • Lokalizacja:Internet
Offline

Napisano 24.05.2012 20:04

Wejdź na serwer, odpal sobie amxmodmenu wybież opcje odpowiedzialną za zmiane cvarów i sprawdź czy nie masz tam ustawionych 30 minut jak tak zmień na 15 i po sprawie. Nie pamietam jak konkretnie nazywa się pozycja w menu od ustawiania cvarów wiem że jest na drugiej stronie menu pierwsza lub druga chyba opcja od góry.

Edit. opcja nazywa się "ustawienia cvar'ow" masz ją pod 2 na drugiej stronie amxmodmenu

Użytkownik diggs edytował ten post 24.05.2012 20:06

  • +
  • -
  • 1

cFun.pl BaseBuilderPro v6.5.8 Tirant edit by diggs
IP: 80.82.16.66:27034
b_350_20_D91408_470002_FFFFFA_000000.png

cFun.pl Only AWP - 1000 FPS [SkinsMod]
IP: 80.72.42.113:27015
b_350_20_F8D241_B69427_0F100D_000000.png


#5 sCerR..*!

    Wszechwidzący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 75
Zaawansowany

  • Postów:225
  • GG:
  • Imię:Patryk
  • Lokalizacja:Piła
Offline

Napisano 25.05.2012 13:47

Dobra dzięki :D
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych