Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|

Aktualizacja do 3.3.2
Napisano 02.06.2012 09:00
Posiadam TBM (inaczej PTB), które działa dużo lepiej niż zwykłe PTB, nawet na modach z lvlami. Zainteresowany? Proszę bardzo
Napisano 02.06.2012 09:03
Mam 4 mb/s
Napisano 02.06.2012 09:44
uważasz, że to moja wina? nie tylko u nas się tak stało, że zniknęła zawartość strony "o mnie".
Wystarczy rozejrzeć się po innych forach, które robiły aktualizację do 3.3.x w tym chociażby IZE
Pretensje i zażalenia do IPSu za to, że zniknęło kilka linijek tekstu w profilach użytkowników.
Przy aktualizacji miałem większe zmartwienie niż zastanawianie się "co ja teraz zrobie, że komuś zniknął opis w profilu" także z całym szacunkiem słowo na 'k' sobie daruj.
I teraz nasuwa się pytanie, skoro byłeś tego świadomy że czeka cię masa poprawek to po co robisz aktualizację ? przecież było dobrze

@benio101 nie obchodzę takich świąt bo nie mają zbytniego sensu

@kijkol promocja a reklama to jest różnica
Napisano 02.06.2012 09:53
uważasz, że to moja wina? nie tylko u nas się tak stało, że zniknęła zawartość strony "o mnie".
Wystarczy rozejrzeć się po innych forach, które robiły aktualizację do 3.3.x w tym chociażby IZE
Pretensje i zażalenia do IPSu za to, że zniknęło kilka linijek tekstu w profilach użytkowników.
Przy aktualizacji miałem większe zmartwienie niż zastanawianie się "co ja teraz zrobie, że komuś zniknął opis w profilu" także z całym szacunkiem słowo na 'k' sobie daruj.
I teraz nasuwa się pytanie, skoro byłeś tego świadomy że czeka cię masa poprawek to po co robisz aktualizację ? przecież było dobrze
Skoro jest zapłacone za licencje to chyba logiczne, że chce się mieć lepsze, bezpieczniejsze forum, a że IPB czy jak oni się nazywają spowodowali jakieś zmiany, że jakaś rzecz nie działa to trudno się mówi i żyje się dalej. Poprawa zajmie trochę czasu i nerwów, ale będzie dobrze.
Jeśli się [email protected] zna na edycji i ma czas to niech robi co chce może nawet usunąć "o mnie" bo będzie tak lepiej dla niego.
Fakt wkurzające jest poprawianie czegoś co się robiło przez kilka tygodni lub miesięcy.
Napisano 02.06.2012 19:24
Jeśli chodzi o szybkość ładowania strony to nie widzę, żeby wolno się wczytywała.
Mi się wolno wczytuje
Mi wcześniej okropnie muliło ale jakoś wczoraj albo przedwczoraj przyspieszyło i jest dobrze

1:0 dla BeniaW odpowiedzi na ten status, przejrzałem kilka ostatnich Twoich postów i dodałem Ci kolejne 3 punkty ostrzeżeń. Mam nadzieję, że pomogłem.

Nie pomagam za darmo na pw.
Gość_21977_*
Napisano 06.06.2012 15:39
Treść wiadomości była podana, nie za długa, nie za krótka:

Aktualizacja: jak na razie jedyną osobą, do której nie mogę wysłać PW to G[o]Q, może jestem zablokowany, a może to wina nicku?
Ponadto przez nick G[o]Q, nie można dodać np. znacznika
[member=G[o]Q]Czy niemożliwość wysłania PW do G[o]Q jest spowodowana także nawiasem kwadratowym, czy z innego powodu?
I czy istnieje możliwość użycia znacznika BBCode member w inny sposób, aby jako parametr był tam G[o]Q?
edit. @down: niestety ani cudzysłów ani apostrof nie pomagają, ale dziękuję za odpowiedź.
Napisano 06.06.2012 18:52
benio101" data-cid="418233" data-time="1338993579">dokładnie tym.Czy niemożliwość wysłania PW do G[o]Q jest spowodowana także nawiasem kwadratowym, czy z innego powodu?
benio101" data-cid="418233" data-time="1338993579">np cudzysłów bądź apostrof po znaku równości.I czy istnieje możliwość użycia znacznika BBCode member w inny sposób, aby jako parametr był tam G[o]Q?
playaz44" data-cid="417123" data-time="1338661492">cieszy mnie toMi wcześniej okropnie muliło ale jakoś wczoraj albo przedwczoraj przyspieszyło i jest dobrze

Napisano 14.06.2012 15:05
Nowa wersja dostępna: 3.3.3
Co do błędów żadnych nie zauważyłem .
Napisano 14.06.2012 16:05
![:]](https://amxx.pl/public/style_emoticons/default/cwaniak.gif)
DarkGL to mój autorytet.
Napisano 14.06.2012 17:53
Nie robią sobie 'jaj'. każda kolejna wersja ma w sobie coś nowego (może to być nawet przecinek w innym miejscu) oraz naprawa błędów z poprzedniej wersji
Tak ale ciągłe aktualizacje są denerwujące , a jak są błędy to niech nie dają z błędami a zaczną to testować sami bo z tego co widzę wypuszczają z błędami .
Napisano 14.06.2012 18:13
Nowa wersja czyli usunięte stare błedy i zrobione nowe.
Napisano 14.06.2012 18:23
A wiesz co znaczy Nowa wersja?
Nowa wersja czyli usunięte stare błedy i zrobione nowe.
A czy to potrafisz czytać ze zrozumieniem ?? .
Bo widzę że nie to się nie odzywaj !! .
Napisano 14.06.2012 18:40
mam inne zdanie na ten temat....Nie robią sobie 'jaj'.
nowe błędy?każda kolejna wersja ma w sobie coś nowego
i tak jak wyżej: dodanie nowych błędów.(może to być nawet przecinek w innym miejscu) oraz naprawa błędów z poprzedniej wersji
Z aktualizacją niestety wstrzymam się do momentu, aż sprawdzę jak wszystko wygląda na innych forach i będę mieć cały dzień wolnego czasu (tak jak ostatnio) - tak na wszelki wypadek...
Napisano 14.06.2012 18:50
Napisano 15.06.2012 12:38
Napisano 15.06.2012 20:06
Napisano 16.06.2012 13:05

PS. Dlaczego syntax highlighter pracuje na JS, zamiast po stronie serwera + cache, np na Geshi?
NIE pomagam na PW. Nie trudź się, na zlecenia nie odpiszę... Od pomagania jest forum.
NIE zaglądam w tematy wysłane na PW. Jeśli są na forum to prędzej czy później je przeczytam. Jeśli mam co w nich odpisać, to odpiszę.
Napisano 21.06.2012 20:28
A w ogóle to ja dalej nie moge PW słać
problem nie ma prawa już występować.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych