CODMOD Ustawienie expa.
szefszefow
03.05.2012
Witam.
Mam taki problem, że nie mogę ustawić expa na szybszy. Chciałbym zrobić FASTEXP ale gdy przestawiam w codmod.cfg exp nic na serwerze się nie zmienia. Co może być tego powodem? errorów żadnych nie mam.
Oto codmod.cfg
Mam taki problem, że nie mogę ustawić expa na szybszy. Chciałbym zrobić FASTEXP ale gdy przestawiam w codmod.cfg exp nic na serwerze się nie zmienia. Co może być tego powodem? errorów żadnych nie mam.
Oto codmod.cfg
//CVARY Call of Duty Mod //----------------------- cod_killxp 3000 // doswiadczenie za zabojstwo cod_winxp 5000 // doswiadczenie za wygrana cod_damagexp 10 // doswiadczenie za 20 obrazen cod_savetype 1 // 1- Nick 2-SteamID 3-IP cod_maxlevel 4001 // Maksymalny poziom cod_levelratio 35 // ustawia ile doswiadczenia potrzebne do zdobycia 1 poziomu cod_weaponsblocking 1 //ustawia blokowanie podnoszenia broni cod_bombxp 800 //CVARY zalecane //-------------- sv_maxspeed 9999 //CVARY Medyk //----------- cod_revkit_time - Jak długo ma wskrzeszać osobę. Standardowo: 3(sekundy) cod_revkit_health - Ile ma dać graczowi hp po wskrzeszeniu. Standardowo: 75(hp) cod_revkit_distance - Z jakiego maksymalnej odległość można wskrzeszać. Standardowo: 100(dystanse) cod_revkit_xpdefiling - Ile expa ma dawać za 'zjedzenie' przeciwnika. Standardowo: 10(exp) cod_revkit_xpraise - Ile expa ma dawać za wskrzeszenie osoby ze swojej drużyny. Standardowo: 20(exp) cod_revkit_hpdefiling - Ile hp ma dawać za 'zjedzenie' przeciwnika. Standardowo: 30(hp) cod_revkit_ile - Ile osób można wskrzesić na rundę. Standardowo: 10 //CVARY Najlepsi_3_gracze //----------------------- cod_exp1 "2000" // ilosc doswiadczenia za 1 miejsce cod_exp2 "1000" // ilosc doswiadczenia za 2 miejsce cod_exp3 "500" // ilosc doswiadczenia za 3 miejsce //CVARY asysta //------------ - amx_killassist_enable 0-2 (default: 1) 0 = Wyłącz plugin / 1 = Uruchom przez DeathMsg / 2 = Uruchom przez HUD message - amx_killassist_mindamage 1-9999 (default: 30) ilość dmg jaką musi wykonać gracz żeby zaliczyło asyste - amx_killassist_givefrags 0/1 (default: 1) Dac fraga graczowi ktory asystowal ? - amx_killassist_givemoney 0-16000 (default: 150) Ile $$ dać pomocnikowi ? - amx_killassist_onlyalive 0/1 (default: 1) Czy tylko żywi pomocnicy maja otrzymywać wynagrodzenie za asyste ?
szefszefow
04.05.2012
@up Nie wiem czy działa podczas zabijania exp, ale pewnie dalej dostane z 500xp za zabicie. Ale podłożyłem pake i wygrałem runde i nie dostałem nic expa. Więć wie może ktoś w czym jest problem??
szefszefow
04.05.2012
Jednak nie działa, dalej dostaje 500xp za zabicie.. gdzie z vipem powinienem dostać 4000xp ..
dasiek
04.05.2012
jeśli chcesz żeby cvary dobrze działały - Ustaw jej dobrze. opis cvara za jego wartością po komentarzu "//"
szefszefow
04.05.2012
Już nie trzeba pomocy, poradziłem sobie sam i zrobiłem nową paczkę. A ta zagada zostaje dalej nierozwiązana
. Do zamknięcia.

Magiczek
13.10.2012
Kolego ja Ci dam Dobry exp tylko na 5001 lvl.
cod_killxp 800 // doswiadczenie za zabojstwo
cod_winxp 800 // doswiadczenie za wygrana
cod_damagexp 400 // doswiadczenie za 20 obrazen
cod_savetype 1 // 1- Nick 2-SteamID 3-IP
cod_maxlevel 5001 // Maksymalny poziom
cod_levelratio 10 // ustawia ile doswiadczenia potrzebne do zdobycia 1 poziomu
cod_weaponsblocking 1 //ustawia blokowanie podnoszenia broni
cod_bombxp 600
cod_xp_asysta "200"
cod_xp_zemsta "30"
cod_hsxp "850"