Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Błąd po uruchomieniu serwera CS na HLDS


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
11 odpowiedzi w tym temacie

#1 Arus

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:7
  • Lokalizacja:Bielsko-Biała
Offline

Napisano 01.05.2012 16:12

Parę sekund po uruchomieniu serwera wyskakuje mi taki błąd: "Your server is out of date, and will not be listed on the master server until you restart. Do you wish to shutdown now?" Można kliknąć OK albo Cancel. Przez to koledzy nie mogą wbić na serwer. Mam platformę STEAM, koledzy też. Co zrobić, aby pozbyć się tego problemu?
  • +
  • -
  • 0

#2 Mr. Pawlak

    Wygrałeś talon na kurwę i balon

  • Power User

Reputacja: 936
Master

  • Postów:1668
  • GG:
  • Lokalizacja:Mongolia
Offline

Napisano 01.05.2012 16:22

http://www.google.pl...gPJT04QSGiOTnAg
  • +
  • -
  • 0

#3 Arus

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:7
  • Lokalizacja:Bielsko-Biała
Offline

Napisano 02.05.2012 08:42

W google nic pomocnego nie znalazłem. Usunąłem i zainstalowałem od nowa Dedicated Server ale to nic nie dało.
  • +
  • -
  • 0

#4 Milioner

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:184
  • Lokalizacja:Rzeszów
Offline

Napisano 02.05.2012 08:45

http://www.********....u-wis,1730.html
  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika
Dołączona grafika IP: 193.33.177.14:27066
Dołączona grafika

#5 Mr. Pawlak

    Wygrałeś talon na kurwę i balon

  • Power User

Reputacja: 936
Master

  • Postów:1668
  • GG:
  • Lokalizacja:Mongolia
Offline

Napisano 02.05.2012 08:47

jak byś kliknął w mój link to pewnie byś znalazł...
  • +
  • -
  • 0

#6 Milioner

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:184
  • Lokalizacja:Rzeszów
Offline

Napisano 02.05.2012 08:50

patch v23...
  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika
Dołączona grafika IP: 193.33.177.14:27066
Dołączona grafika

#7 Arus

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:7
  • Lokalizacja:Bielsko-Biała
Offline

Napisano 02.05.2012 11:03

Przecież napisałem, że mam steam, a patche są tylko na NS... Mr. Pawlak, kliknąłem w twój link ale nie znalazłem tam żadnej konkretnej pomocy.

Użytkownik Arus edytował ten post 02.05.2012 11:04

  • +
  • -
  • 0

#8 ksaju

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 10
Początkujący

  • Postów:114
  • Lokalizacja:Tak
Offline

Napisano 05.05.2012 12:23

mam ten sam problem:F
  • +
  • -
  • 0

#9 Arus

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:7
  • Lokalizacja:Bielsko-Biała
Offline

Napisano 25.05.2012 13:12

Refresh
  • +
  • -
  • 0

#10 ksaju

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 10
Początkujący

  • Postów:114
  • Lokalizacja:Tak
Offline

Napisano 04.06.2012 18:42

refresh
  • +
  • -
  • 0

#11 hulkster

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:82
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 12.06.2012 13:19

mam to samo
Po reinstalce DS nadal wyskakuje tenkomunikat

znalazlem tylko takią informację

This message appears on clean latest HLDS server, downloaded by HLDSUpdatetool.


  • +
  • -
  • 0

#12 GraanD

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:19
  • Lokalizacja:Zamość
Offline

Napisano 13.06.2012 19:46

spróbuj tak w consoli connect "ip" tylko bez "
  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika Zapraszam do bux'a (zarabianie w internecie sprawcie sami)




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych