Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Brak steama na steamie :D


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 MakU21

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:2
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:TureK
Offline

Napisano 30.04.2012 20:00

No więc gdy wchodzę aby pograć na serwerze Cod mod to zamiast Steam ID mam Valve_ID_LAN czy coś takiego ;(

niestety przez to nie mam uprawnień admina na serwerze ;(

Gdyby ktoś wiedział jak to naprawić to piszcie

W razie czego status z serwera dd2/inferno:

# 2 "the Truth about Life" 1138 STEAM_0:0:47830476   0 00:14   13
A to status z serwera CoD:

#12 "the Truth about Life" 353 VALVE_ID_LAN   0 00:27   13
Gdzieś czytałem, że to może przez starą wersję DProto ...

Użytkownik MakU21 edytował ten post 30.04.2012 20:01

  • +
  • -
  • 0

#2 Droso

    Dawniej HubertTM

  • Support Team

Reputacja: 1279
Godlike

  • Postów:2371
  • Steam:steam
  • Imię:Hubert
  • Lokalizacja:Tomaszów Mazowiecki
Offline

Napisano 30.04.2012 20:22

Jest to wina dproto pewnie nawet Steam'om przypisuję ID_LAN
zmień to w dproto.cfg
  • +
  • -
  • 0

Piszę pluginy pod: AMX MOD X oraz SOURCE MOD!

Na zlecenie i bez zlecenia zresztą też!


#3 IndeS

    Wszechwiedzący

  • Power User

Reputacja: 146
Zaawansowany

  • Postów:574
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Tomasz
  • Lokalizacja:NT
Offline

Napisano 30.04.2012 20:54

To nie wina gracza ani steam tylko serwera. I nie do konca jest to zwiazane z dproto. Bardziej chodzi tu o binarki :)
w lini startowej serwera nie moze byc -autoupdate inaczej ten problem bedzie ciagle wystepowal.
Usuwasz autoupdate, wgrywasz od nowa binarki najlepiej engine 5006 do tego najnowsze dproto i nie ma problemu :)
  • +
  • -
  • 1
Dołączona grafika

#4 Malinaaa.

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 20
Życzliwy

  • Postów:349
  • GG:
  • Imię:Krzychu
  • Lokalizacja:Kalisz
Offline

Napisano 30.04.2012 20:55

to co wyzej, mialem to samo kiedys i podzialalo :]
  • +
  • -
  • 0

Dołączona grafika

Dołączona grafika IP: 79.133.193.20:27063


#5 jaroszeq

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: -8
Mniej niż zer0.

  • Postów:103
  • GG:
  • Imię:Grzegorz
  • Lokalizacja:Bytom
Offline

Napisano 30.04.2012 21:08

niektore hosingi blokuja binarki ale warto sprubowac

#6 Drzanas

    Godlike

  • Power User

Reputacja: 328
Wszechpomocny

  • Postów:1283
  • Steam:steam
  • Imię:Piotrek
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 01.05.2012 11:15

Jak zrestartujesz serwer będzie ok przez krótki okres czasu :D
Mniej bujania się z binarkami ^^
  • +
  • -
  • 0

graphic.png


#7 Droso

    Dawniej HubertTM

  • Support Team

Reputacja: 1279
Godlike

  • Postów:2371
  • Steam:steam
  • Imię:Hubert
  • Lokalizacja:Tomaszów Mazowiecki
Offline

Napisano 01.05.2012 11:50

Przypomniało mi się miałem to kiedy miałem najnowsze binarki, lecz po jakimś czasie wszystko wróciło do normy.
Jest to wina i dproto i binarek.
  • +
  • -
  • 0

Piszę pluginy pod: AMX MOD X oraz SOURCE MOD!

Na zlecenie i bez zlecenia zresztą też!





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych