Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Dość Dziwny Problem z Lvlami


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 ShaDDy

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: -5
Mniej niż zer0.

  • Postów:27
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 30.04.2012 13:57

Witam. Mam problem z diablomodem chodzi o to że jeżeli wchodze pierwszy raz na serwer to juz mam jakies tam lvle. Wydaje mi sie ze to srednia jest lvli np gra 6 osob ninja i maja po 60 lvle to ja jak wbijam mam 18 np. Jak to wyłaczyc albo coś ? Żeby było normalnie Wchodzisz pierwszy raz na serwer masz wszedzie 1 lvl a nie na kazdej klasisie powyzej 1+
  • +
  • -
  • 0

#2 BoomHeadShot

    Nowy

  • Zbanowany

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:1
  • Imię:Oskii
  • Lokalizacja:Lubuskie
Offline

Napisano 02.05.2012 19:07

Posiadasz Cvar który odpowiada za średnią lvl . Ustaw go na 1 .

#3 Myszka69

    Nowy

  • Girl

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3
  • Lokalizacja:Poznań
Offline

Napisano 23.05.2012 15:45

diablo_avg 0 - tak ustaw a amxx.cfg serwera przypuszczam, że masz diablo_avg 1
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych