Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problemy z logami


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Fajled

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 56
Pomocny

  • Postów:279
  • GG:
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 28.04.2012 08:15

Witam.
Na moim serwerze jest taki problem, że w logach nie pokazuje jak jakiś gracz napisze coś na zwykłym sayu. Jest tylko pokazane to co jest na y@ i u@.

Czy to ogólnie ma tak być, czy to jakiś błąd jest ? Bo szczerze mówiąc sam nie wiem :P A logi z tego co piszą gracze by mi się bardzo przydały.

Za pomoc plusiki ; )
  • +
  • -
  • 0

#2 Pro-Skill

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 11
Początkujący

  • Postów:55
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 28.04.2012 08:52

w server.cfg

mp_logdetail 0
mp_logmessages 1

Mi po takim ustawieniu loguje.
  • +
  • -
  • 1

#3 Fajled

    Wszechwidzący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 56
Pomocny

  • Postów:279
  • GG:
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 28.04.2012 18:02

Okej, sprawdzę czy działa.
Potem dam odpowiedź :)
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych