Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z kompilacja [LOKALNA]


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
15 odpowiedzi w tym temacie

#1 R3sp3cT

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: -5
Mniej niż zer0.

  • Postów:103
  • Imię:Patryk
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 24.04.2012 18:43

Witam, kompiluje plugin (diablo mod by ghOst) i nic z tego poniewaz wyskakuje mi cos takiego

http://zapodaj.net/2...df22cf.jpg.html

Użytkownik R3sp3cT edytował ten post 24.04.2012 18:43

  • +
  • -
  • 0

#2 BaQStiC

    Supra Team

  • Power User

Reputacja: 108
Zaawansowany

  • Postów:628
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Daniel
  • Lokalizacja:Ck / Wroc
Offline

Napisano 24.04.2012 18:45

Done. Czyli skompilowal sie.
  • +
  • -
  • 0

#3 R3sp3cT

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -5
Mniej niż zer0.

  • Postów:103
  • Imię:Patryk
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 24.04.2012 18:53

Wiem, ale nie działa w ogóle jak by nie czyta tego pluginu.
  • +
  • -
  • 0

#4 BaQStiC

    Supra Team

  • Power User

Reputacja: 108
Zaawansowany

  • Postów:628
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Daniel
  • Lokalizacja:Ck / Wroc
Offline

Napisano 24.04.2012 18:57

To ze nie czyta to nie znaczy sie sie nie skompilowal.
Jakies logi?
  • +
  • -
  • 0

#5 ParadisO

    Wszechmogący

  • Power User

Reputacja: 128
Zaawansowany

  • Postów:689
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 24.04.2012 19:01

kompiluje się poprawnie czyli powinien działać, więc Ty musiałeś coś źle wgrać
  • +
  • -
  • 0

#6 R3sp3cT

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -5
Mniej niż zer0.

  • Postów:103
  • Imię:Patryk
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 24.04.2012 19:09

to sa logi bledow

L 04/24/2012 - 18:58:58: [MySQL] Invalid column: -1
L 04/24/2012 - 18:58:58: [AMXX] Run time error 10 (plugin "diablo.amxx") (native "SQL_ReadResult") - debug not enabled!
L 04/24/2012 - 18:58:58: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).


  • +
  • -
  • 0

#7 BaQStiC

    Supra Team

  • Power User

Reputacja: 108
Zaawansowany

  • Postów:628
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Daniel
  • Lokalizacja:Ck / Wroc
Offline

Napisano 24.04.2012 20:07

Sprawdz czy tworza sie tabele w bazie
  • +
  • -
  • 0

#8 R3sp3cT

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -5
Mniej niż zer0.

  • Postów:103
  • Imię:Patryk
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 25.04.2012 14:48

tak tworzy sie.
  • +
  • -
  • 0

#9 Dizip

    Pomocny

  • Zbanowany

Reputacja: 21
Życzliwy

  • Postów:44
  • Lokalizacja:WWA
Offline

Napisano 26.04.2012 15:27

Bez pliki sma ci nie pomogę. Twój błąd jest w tworzeniu tabeli z danymi.
Zapewne wypełniłeś dane w SaveXP(id)
a zapomniałeś zmienić CREATE TABLE

Jeśli dalej nie wiesz ocb , skontaktuj się ze mną na pw lu wstaw tu sma

#10 Ojciec Dyrektor

    papa smerf.

  • Przyjaciel

Reputacja: 476
Wszechobecny

  • Postów:3035
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Rabka-Zdrój
Offline

Napisano 26.04.2012 22:53

Automatyczna wiadomość


Ten temat został przeniesiony z forum:
ModyDiablo ModProblemy
do
Scripting AMXXProśby o kompilacje pluginów / Problemy z kompilacją


  • +
  • -
  • 0

#11 R3sp3cT

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -5
Mniej niż zer0.

  • Postów:103
  • Imię:Patryk
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 27.04.2012 06:19

Macie .SMA

Załączone pliki


Użytkownik R3sp3cT edytował ten post 27.04.2012 06:29

  • +
  • -
  • 0

#12 ParadisO

    Wszechmogący

  • Power User

Reputacja: 128
Zaawansowany

  • Postów:689
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 27.04.2012 20:09

masz

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

#13 R3sp3cT

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -5
Mniej niż zer0.

  • Postów:103
  • Imię:Patryk
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 27.04.2012 20:15

nadal sa bledy. 4 zwiazane z dHUD

Dołączona grafika

Użytkownik R3sp3cT edytował ten post 27.04.2012 20:15

  • +
  • -
  • 0

#14 ParadisO

    Wszechmogący

  • Power User

Reputacja: 128
Zaawansowany

  • Postów:689
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 27.04.2012 20:17

to są tylko ostrzeżenia, że zmienna nigdy nie została użyta, to w niczym nie przeszkadza, spokojnie możesz te zmienne usunąć/zakomentować i po problemie
  • +
  • -
  • 0

#15 R3sp3cT

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -5
Mniej niż zer0.

  • Postów:103
  • Imię:Patryk
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 27.04.2012 20:36

nie chce mi dzialac.

to jest w logach ale nie "error"


L 04/27/2012 - 21:35:34: -------- Mapchange to de_dust2 --------
L 04/27/2012 - 21:35:34: [AMXX] Plugin "dbmod_5.9l.amxx" failed to load: Plugin uses an unknown function (name "DHUD_create") - check your modules.ini


Użytkownik R3sp3cT edytował ten post 27.04.2012 20:36

  • +
  • -
  • 0

#16 ParadisO

    Wszechmogący

  • Power User

Reputacja: 128
Zaawansowany

  • Postów:689
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 27.04.2012 21:17

musisz wrzucić plik dHUD.inc do includes na swoim serwerze
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych