Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Amxbans instalacja na stronie problem.config.inc.php


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
10 odpowiedzi w tym temacie

#1 FrIsT

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:7
  • Lokalizacja:yyy?
Offline

Napisano 23.04.2012 19:06

Cześć
Po zainstalowaniu i konfiguracji amxbans na stronie wyskakuje mi błąd:



Warning: require(/home/p196531/public_html/amxbans/smarty/Smarty.class.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /home/p196531/public_html/amxbans/include/config.inc.php on line 103

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '/home/p196531/public_html/amxbans/smarty/Smarty.class.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/p196531/public_html/amxbans/include/config.inc.php on line 103
Linia 103 z pliku config.inc.php
require(SMARTY_DIR."Smarty.class.php");

Co robić ?

Eh pomyliłem działy..
Proszę o przeniesienie jeżeli to możliwe.

Użytkownik FrIsT edytował ten post 23.04.2012 19:02

  • +
  • -
  • 0

#2 sebul

    Godlike

  • Junior Admin

Reputacja: 2016
Godlike

  • Postów:5411
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Ostrołęka
Offline

Napisano 23.04.2012 19:06

Automatyczna wiadomość


Ten temat został przeniesiony z forum:
Scripting AMXXProblemy
do
ModyAMXBansProblemy


  • +
  • -
  • 0
Posiadam TBM (inaczej PTB), które działa dużo lepiej niż zwykłe PTB, nawet na modach z lvlami. Zainteresowany? Proszę bardzo
Generator tabeli expa - aż do 103600 poziomu

#3 LokalnyHost

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 39
Życzliwy

  • Postów:213
  • Imię:Bedoka
  • Lokalizacja:Opole
Offline

Napisano 23.04.2012 19:22

Zgaduje, że wgrywałeś total comanderem i nie uwzględniłeś wielkości liter ? :D
  • +
  • -
  • 0

#4 FrIsT

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:7
  • Lokalizacja:yyy?
Offline

Napisano 23.04.2012 19:29

Tak total comander

A o które znaki Ci chodzi ?
  • +
  • -
  • 0

#5 LokalnyHost

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 39
Życzliwy

  • Postów:213
  • Imię:Bedoka
  • Lokalizacja:Opole
Offline

Napisano 23.04.2012 19:34

Przy wgrywaniu, musisz uwzglednic wielkosc liter
  • +
  • -
  • 0

#6 FrIsT

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:7
  • Lokalizacja:yyy?
Offline

Napisano 23.04.2012 19:46

Czyli muszę wrzucić od nowa wszystkie pliki na ftp ? ta?
A gdzie to uwzględnić ?
  • +
  • -
  • 0

#7 FrIsT

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:7
  • Lokalizacja:yyy?
Offline

Napisano 24.04.2012 22:46

Odświeżam.
  • +
  • -
  • 0

#8 fejk

    Wszechpomocny

  • Zbanowany

Reputacja: 53
Pomocny

  • Postów:336
  • GG:
  • Lokalizacja:users.ini
Offline

Napisano 25.04.2012 11:51

A mógłbyś może powiedzieć jaką wersje masz tego amxbansa??


Nadałeś prawidłowe chmody??

Posiadasz własnego dedyka czy jakiś hosting ?? (jaki ?? )

Próbowałeś robić reinstalacje amxbansa, zrób własny serwer przez apache i przetestuj tę wersje amxbansa jeżeli zrobisz zgodnie z instrukcjami to wszystko powinno działać.

#9 vanethar

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 25
Życzliwy

  • Postów:179
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Radom
Offline

Napisano 25.04.2012 12:10

A wrzuciłeś folder smarty wraz z zawartością ?

Jeżeli wrzuciłeś to zmień wielkość folderu z "smarty" na "Smarty"
  • +
  • -
  • 0

#10 FrIsT

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:7
  • Lokalizacja:yyy?
Offline

Napisano 25.04.2012 19:24

Amxbans 5.1. Instalowałem wcześniej to samo i działało. Hosting na proserwer.pl . Chmody 777. Próbowałem zmienić na duże "S" ale po wrzuceniu jest nadal małe.

Dobra działa ;) do zamknięcia
  • +
  • -
  • 0

#11 fejk

    Wszechpomocny

  • Zbanowany

Reputacja: 53
Pomocny

  • Postów:336
  • GG:
  • Lokalizacja:users.ini
Offline

Napisano 25.04.2012 19:54

a mógłbyś napisać co było nie tak?? Może inni też jeszcze będą mieli ten sam problem.




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych