Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

problem z pluginem do zmiany interpucrash'uje serwer i nie pozostawia logów


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 luki3507

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 18
Początkujący

  • Postów:116
  • Lokalizacja:częstochowa
Offline

Napisano 22.04.2012 14:52

Plugin robiłem sam i wygląda on tak
/* Plugin generated by AMXX-Studio */
#include <amxmodx>
#include <amxmisc>
#include <colorchat>
#define PLUGIN "New Plug-In"
#define VERSION "1.1"
#define AUTHOR "LUki"

public plugin_init() {
register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR)
set_task(30.0, "sprawdz",0,_,_,"b");
}
public sprawdz()
{
for(new id=1;id<33;id++)
{
client_cmd( id , "rate 25000" )
client_print(id, print_console, "Rate ustawione na 25000!");
client_cmd( id , "cl_cmdbackup 2" )
client_print(id, print_console, "cl_cmdbackup ustawione na 2!");
client_cmd( id , "cl_cmdrate 101" )
client_print(id, print_console, "Cmdrate ustawione na 101!");
client_cmd( id , "cl_updaterate 101" )
client_print(id, print_console, "Updaterate ustawione na 101!");
client_cmd( id , "ex_interp 0.01" )
client_print(id, print_console, "Interp ustawiony na 0.01!");
client_print(id, print_console, "[Strona.pl]Strona serwera to strona.pl");
ColorChat(id, TEAM_COLOR, "^x04[strona.pl]Strona serwera to^x03 strona.pl");
}
}

serwer crash'uje się przez ten plugin ale wcześniej gdy plugin był bez tych linijek
#include <colorchat>
ColorChat(id, TEAM_COLOR, "^x04[strona.pl]Strona serwera to^x03 strona.pl");
było wszystko dobrze ,(dopiero uczę się pisać i proszę o wyrozumiałość )
P.S Chcę żeby plugin działał z colorchat

Użytkownik luki3507 edytował ten post 22.04.2012 14:54

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych