Witam
Mam może banalne pytanie, ale ja się nad tym głowie i nic nie moge wymyślić. Otóż mam sklep oparty o monety(choc gdzieś oczywiście przepasłem sma więc pisze go od nowa ) i chciałbym w nim zrobić coś takiego jak losowa broń którą gracz miałby do momentu śmierci. I tu pojawia sie problem bo gdy daje np komuś jakąś broń to ma ją do końca mapy(gdy daje za pomocą cod_give_weapon),a jak dam za pomocą give_item to po wybraniu tej broni automatycznie ją wyrzuca(pewnie blokada CoD'a). Próbowałem robić tak że wyłapuje moment śmierci poprzez "register_event("DeathMsg", "DeathMsg", "a")" i w tym dać "cod_take_weapon(id, tu_zmienna_z csw_nazwa broni)" ale wtedy również od razu mi tą bron wywala
Prosiłbym o jakieś wskazówki jak rozwiązać ten problem Bo mi już brakuje pomysłów.
Z góry dzięki
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse
Sklep - pytanieDrobne pytanie dotyczące pewnej funkcji w sklepie
Temat rozp. krzysiu1111, 20.04.2012 17:01
cod nowy
Brak odpowiedzi do tego tematu
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: cod nowy
CoD Nowy
pytanie dot. awanse klas cod mod by O'ZoneNapisany przez Maciuś20, wczoraj, 11:47 cod nowy |
|
||||
CoD Nowy
Dodanie szybkości do sklepu codmodNapisany przez SliszV, 14.10.2024 cod nowy i 1 więcej |
|
||||
|
CoD Nowy
[ROZWIĄZANE] Problem z niewidzialnościąNapisany przez wojtu1, 16.05.2024 cod nowy |
|
|||
CoD Nowy
perk zwiększający wytrzymałość pekuNapisany przez Rafii, 05.03.2024 cod nowy |
|
||||
|
CoD Nowy
Modele KlasyNapisany przez Puni07, 11.02.2024 cod nowy |
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych