Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Instalacja Amx mod x 1.8.1 Na serwer - Problem


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Szofer

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:35
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 17.04.2012 17:10

Witam ,
otóż to jak w temacie mam problem z instalacją : Amx Mod X 1.8.1 na Serwer .
Wyjaśniam o co chodzi.
Instaluję Amx Mod X 1.8.1 na Serwer , następnie loguję się na serwer.
Cs chodzi mi normalnie , lecz wyskakuje mi taki problem jak mam po zainstalowaniu amx mod x 1.8.1 na serwer Pisze :

STEAM VISITED, STEAM INVALID - coś w tym stylu .


Jeżeli ktoś wie w czym tkwi problem , to proszę o rozwiązanie tego problemu.

P.S - Jeżeli to nie ten dział , to proszę MODERATOR'a o przeniesienie tego tematu.
Oczywiście 'Plus;y' polecą za udzieloną pomoc.

Pozdrawiam

Użytkownik cslubien edytował ten post 17.04.2012 17:11

  • +
  • -
  • 0

Projektuję silniki , paczki , pluginy i wszystko co chcesz!

Napisz do mnie - dogadamy się!

------------------------------------------------------------------

Jeżeli jesteś zainteresowany to napisz mi na pw!

Pierw przedstaw swą oferte czego ode mnie oczekujesz ,następnie czekaj na odpowiedź!


#2 Szofer

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:35
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 17.04.2012 18:46

@UP!
  • +
  • -
  • 0

Projektuję silniki , paczki , pluginy i wszystko co chcesz!

Napisz do mnie - dogadamy się!

------------------------------------------------------------------

Jeżeli jesteś zainteresowany to napisz mi na pw!

Pierw przedstaw swą oferte czego ode mnie oczekujesz ,następnie czekaj na odpowiedź!


#3 vanethar

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 25
Życzliwy

  • Postów:179
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Radom
Offline

Napisano 17.04.2012 22:46

Wgraj od nowa "ręcznie" amxmodx - http://amxx.pl/topic...mod-p-download/

Nie pomyl systemów operacyjnych....
  • +
  • -
  • 0

#4 Szofer

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:35
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 18.04.2012 14:13

Zainstalowałem dalej to samo.
W czym problem? Czy paczka czasem Zawiera tylko strefę NonSTEAM?!
Jeżeli jest na to jakieś wyleczenie/ustawianie to proszę mi pomóc.


Proszę o pomoc!

Użytkownik cslubien edytował ten post 18.04.2012 14:14

  • +
  • -
  • 0

Projektuję silniki , paczki , pluginy i wszystko co chcesz!

Napisz do mnie - dogadamy się!

------------------------------------------------------------------

Jeżeli jesteś zainteresowany to napisz mi na pw!

Pierw przedstaw swą oferte czego ode mnie oczekujesz ,następnie czekaj na odpowiedź!





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych