Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Prosba o Cod menuProsba o Cod menu

prosba o cod menu

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 DjCraft

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:36
  • GG:
  • Lokalizacja:Ketrzyn
Offline

Napisano 16.04.2012 19:56

Siema mam taką prosbe o stworzenie Cod menu według schematu:

1. Wybor klasy
2. Opis klas
3. Opis przedmiotu
4. Wyrzuc przedmiot
5. Daj przedmiot
6. Reset punktow
7. *Menu Admina*

adn.1. say /klasa
adn.2. say /klasy
adn.3. say /item
adn.4. say /wyrzuc
adn.5. say /daj
adn.6. say /reset
adn.7. tu pokazuje komędy admina:
1. Daj level <--- tu komeda cod_setlvl <-- i żeby było można wybrac playera i wpisac lvl
2. Daj exp <--- tu komeda cod_addexp <-- i żeby było można wybrac playera i wpisac exp
3. Odejmij exp <--- tu komeda cod_remexp <-- i żeby było można wybrac playera i wpisac exp

Użytkownik EXcaliburPlanet edytował ten post 16.04.2012 19:57

  • +
  • -
  • 0

#2 l3szcz

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 33
Życzliwy

  • Postów:272
  • GG:
  • Imię:Tomek
  • Lokalizacja:Pomorze
Offline

Napisano 16.04.2012 20:59

Proszę :)

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 1
Zanim napiszesz wiedz, że nie toleruje dzieci Neo i pomagam odpłatnie ;]

Dołączona grafika

Pisząc do mnie "Cześć, Hej, Jesteś" bez podania informacji o tym czego dokładnie chcesz - skazujesz siebie na ignorowanie! :giggle:

#3 Misiaczek ;c

    /dev/null

  • Moderator

Reputacja: 1662
Godlike

  • Postów:2495
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Halemba
Offline

Napisano 17.04.2012 09:40

Wiadomość wygenerowana automatycznie


Ten temat został zamknięty przez moderatora.

Powód: Pomoc udzielona

Jeśli się z tym nie zgadzasz, Dołączona grafika raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.


Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
  • +
  • -
  • 1

#4 Misiaczek ;c

    /dev/null

  • Moderator

Reputacja: 1662
Godlike

  • Postów:2495
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Halemba
Offline

Napisano 19.04.2012 21:53

Wiadomość wygenerowana automatycznie


Ten temat został otwarty przez moderatora.

Powód: Temat otwarty na prośbę użytkownika.


Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
  • +
  • -
  • 0

#5 DjCraft

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:36
  • GG:
  • Lokalizacja:Ketrzyn
Offline

Napisano 20.04.2012 17:20

Dziękuje MisieQ !
A do tematu to l3szcz cos masz źle bo jak wpisuje komęde to nic ne wyświetla; a może dlatego że mam STAREGO CoD moda !

A ja coś takiego zrobiłem:

/* Plugin generated by AMXX-Studio */

#include <amxmodx>
#include <amxmisc>

#define PLUGIN "New Plug-In"
#define VERSION "1.0"
#define AUTHOR "author"

public plugin_init()
{
		register_plugin("Menu EX CoD |M.EX:CoD", "1.0", "DjCraft")
		register_clcmd("say /menucod", "menu_cmd")
}
public menu_cmd(id)
{
		new menu = menu_create("Menu EX CoD", "menu_handler")
		menu_additem(menu, "Wybor klasy")
		menu_additem(menu, "Opis klas")
		menu_additem(menu, "Opis Perku")
		menu_additem(menu, "Wyrzuc przedmiot")
		menu_additem(menu, "Daj perk")
		menu_additem(menu, "Reset punkow")
		menu_additem(menu, "\r*Menu Admina*")
		menu_display(id,menu)
		
}
public menu_handler(id, menu, item)
{
		switch(item)
		{
				case 0:{
						client_cmd(id, "say /klasa")
				}
				case 1:{
						client_cmd(id, "say /klasy")
				}
   		case 2:{
						client_cmd(id, "say /item")
				}
   		case 3:{
						client_cmd(id, "say /wyrzuc")
				}
   		case 4:{
						client_cmd(id, "say /daj")
				}
   		case 5:{
						client_cmd(id, "say /reset")
   		}
   		case 6:{
						client_cmd(id, "say /menucod2")
   		}
		}
}

Załączone pliki


Użytkownik DjCraft edytował ten post 20.04.2012 17:22

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych