Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

2 protokoły


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
10 odpowiedzi w tym temacie

#1 TiTu$

    Czempion

  • Użytkownik

Reputacja: 139
Zaawansowany

  • Postów:817
  • GG:
  • Lokalizacja:Rzeszów
Offline

Napisano 09.03.2009 11:58

Witam! Mam problem kiedyś robiłem na serwie 2 protokoły z tego poradnika: http://amxx.pl/viewt... ... protokoly i działało. Teraz jak chce zrobić mam problem ponieważ niemoge wgrać pliku: hlds_i686.
wgrałem dwa pliki potem chce 3 i błąd więc to odstawiłem(wgrałem tylko 2 i napisałem tutaj).Potem wszedłem na serwa i nikomu nie chodzą adminy. I teraz pytanie jak wgrać ten plik i czy jak wgram wszystko dokładnie to czy bedą chodziły adminy. Aha kiedyś tu widzłaem problem też z 2 protokołami i było że nie wszystko chjodzi w amxmodmenu u mnie też tak było jak temu zaradzić.?

Z góry thx

Titu$
  • +
  • -
  • 0

#2 Tifa

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:77
  • GG:
  • Lokalizacja:Szczecin
Offline

Napisano 09.03.2009 12:01

Jak grzebiesz w binarkach to nie wiadomo dlaczego nie da się czasem nadpisać pliku tak jakby chmod miał ustawiony tylko na odczyt ale spróbuj usunąć plik, który chcesz nadpisać i dopiero wrzuć nowy :) u mnie to pomogło. A co do Admina to nie mam pojęcia... Zawsze pozostaje Tobie rcon i ciekawe commandmenu jak masz problem z adminem a bardzo chcesz prot 47/48 ;]
Pozdro ;]
  • +
  • -
  • 0

#3 TiTu$

    Czempion

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 139
Zaawansowany

  • Postów:817
  • GG:
  • Lokalizacja:Rzeszów
Offline

Napisano 09.03.2009 12:26

chciałem usunąć ale pisze nie można usunąc tego pliku.. :
  • +
  • -
  • 0

#4 PrYcZa

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:34
  • GG:
  • Lokalizacja:Ustka
Offline

Napisano 09.03.2009 12:47

chmody ;) Spróbuj zmienić sam chmod 766 dla pliku jak dalej nie będziesz mógł usunąć czy też napotkasz błąd ze zmienieniem chmod to skontaktuj się z administratorem serwera i niech zmieni CHMOD
  • +
  • -
  • 0

#5 TiTu$

    Czempion

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 139
Zaawansowany

  • Postów:817
  • GG:
  • Lokalizacja:Rzeszów
Offline

Napisano 09.03.2009 12:51

nie mam takiego pliku anie na serwerze ani w tych biniarkach :
  • +
  • -
  • 0

#6 PrYcZa

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:34
  • GG:
  • Lokalizacja:Ustka
Offline

Napisano 09.03.2009 12:55

CHMOD to nie plik oO to tak zwany po Polsku atrybut

w TC np zaznaczasz 1 pliczek wybrany u góry w lewym rogu masz "Pliki" > "Zmień atrybuty" i w pole wpisujesz 766
  • +
  • -
  • 0

#7 TiTu$

    Czempion

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 139
Zaawansowany

  • Postów:817
  • GG:
  • Lokalizacja:Rzeszów
Offline

Napisano 09.03.2009 13:40

robie tak i pisze nie moge zminic zadnego atrybutu
  • +
  • -
  • 0

#8 PrYcZa

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:34
  • GG:
  • Lokalizacja:Ustka
Offline

Napisano 09.03.2009 14:23

No to napisz do administratora niech ustawi prawidłowe CHMOD
  • +
  • -
  • 0

#9 TiTu$

    Czempion

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 139
Zaawansowany

  • Postów:817
  • GG:
  • Lokalizacja:Rzeszów
Offline

Napisano 09.03.2009 14:29

to co mam napisać dokładnie bo nie rozumiem ;/ a te 2 prokotly to w ogóle legalne ?
  • +
  • -
  • 0

#10 Tifa

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:77
  • GG:
  • Lokalizacja:Szczecin
Offline

Napisano 09.03.2009 15:13

Napisz mu zeby ustawil chmod Twojego pliku na 777 bo 700 jest domyślnie
  • +
  • -
  • 0

#11 TiTu$

    Czempion

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 139
Zaawansowany

  • Postów:817
  • GG:
  • Lokalizacja:Rzeszów
Offline

Napisano 09.03.2009 15:22

chyba nie 77 bo jak dam zmin atrybut to tam pisze 777 ...

ok juz po problemie wgralem i gitara :D

można zamknać
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych