Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z modelami admina/vipa


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 kefir33

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:7
  • Imię:dpa
  • Lokalizacja:dpa
Offline

Napisano 15.04.2012 15:12

Witam, mam problem z modelami admina i vipa, mianowicie ŻADEN plugin na zmianę modelu, na określoną flagę nie działa ;/ dosłownie żaden!! Modele się ściągają, ale nie ma ich w grze ;/ Modele dla vipa też się ściągają ale nie ma ich w grze.. do users.ini flagi dałem..

Oto 1 z sma.
#include <amxmodx>
#include <amxmisc>
#include <cstrike>
public plugin_init() {
		register_plugin("AMX Admin Model", "1.1.1", "whitemike")
		register_event("ResetHUD", "resetModel", "b")
		return PLUGIN_CONTINUE
}
public plugin_precache() {
		precache_model("models/player/admin_frag_ct/admin_frag_ct.mdl")
		precache_model("models/player/admin_frag_te/admin_frag_te.mdl")
		return PLUGIN_CONTINUE
}
public resetModel(id, level, cid) {
		if (get_user_flags(id) & ADMIN_KICK) {
				new CsTeams:userTeam = cs_get_user_team(id)
				if (userTeam == CS_TEAM_T) {
						cs_set_user_model(id, "admin_frag_te")
				}
				else if(userTeam == CS_TEAM_CT) {
						cs_set_user_model(id, "admin_frag_ct")
				}
				else {
						cs_reset_user_model(id)
				}
		}
		return PLUGIN_CONTINUE
}

Użytkownik kefir33 edytował ten post 15.04.2012 15:14

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych