Amxx pack [FFA+BF2] By Wasyl
Wasyl132
14.04.2012
Witam. Przedstawie wam moja paczke FFA. Paczka ma 0 bugów, zero errorów, nie ma żadnych crashy, i posiada same potrzebne pluginy.
Instalacja:
Standardowa
Pluginy:
advanced_weapon_tracers.amxx ; Promien za pociskiem WczytywanieDzwiek.amxx ; Muzyka przy wchodzeniu na serwer bomba_explode.amxx ; muza do wybuchu bomby csnadedrops.amxx ; Po smierci gubimy wszystke bronie i granaty Granader.amxx ; Informacja o rzuconym granacie NiesmiertelneHosty.amxx ; Nie mozna zabic zakladnikow admin_freelook.amxx ; admin ma free look dontsayips.amxx ; anty reklama grenade_trail.amxx ; linia za granatem polski_cs.amxx ; polski cs hi.amxx ; powitanie/pożegnanie ptb.amxx ; ogarnia drużyny ad_manager_array.amxx ; REKLAMY abd.amxx ; widac ile hp zadales amx_ex_changer.amxx ; wymusza interp 0.01 parachute.amxx ; spadrochron automatic_knife_duel.amxx ; jak jest 1vs1 to mozna isc na kosy akd_pl.amxx ; pvp na kosy backweapons.amxx ; bron na plecach bf2rank.amxx ; bf2 unbanmenu.amxx ; unban menu headshot_deluxe.amxx ; licznik headshotow wpisz /hsall deathbones.amxx ; po śmierci jestes kościotrup bf2Medals.amxx ; Medale na konie rundy lastmanbets.amxx ; zakłady kto wygra runde galileo.amxx ; system votowania map alt_end_round_sounds[old].amxx ; roundsound alt_end_round_sounds.amxx ; RoundsoundZapraszam do ściągania i ocenianiaDownload:
http://speedy.sh/w7H...F2-by-Wasyl.rar
matikp500
19.05.2012

Rozwiązałem. Okazało się że w metamodzie nie właczyłem amxx

Użytkownik matikp500 edytował ten post 19.05.2012 08:06
fatal1ty.
28.05.2012
backweapons.amxx ; bron na plecach
Wywal tą linijkę z plugins.ini i gotowe

kubaszekr38
28.06.2012
a wie ktoś może jak zmienić lub usunąć tą reklamę (prostokąt u dołu) przy ładowaniu serwera?? Proszę szybko o pomoc i dzięki:) No wiecie o co chodzi czasami na niektórych serwerach jest coś takiego. To wtedy jak się wchodzi na serwer jest taki prostokąt u dołu (biały tekst na czarnym tle) ekranu najczęściej o nazwie "Witaj na serwerze ..." Więc proszę o pomoc:)
A i jeszcze roundsoundy mi nie działają. Może ktoś wie dla czego??
daje +
A i jeszcze roundsoundy mi nie działają. Może ktoś wie dla czego??

System'ek
02.07.2012
automatic_knife_duel.amxx ; jak jest 1vs1 to mozna isc na kosy
akd_pl.amxx ; pvp na kosy
Czy to nie to samo?
akd_pl.amxx ; pvp na kosy
Czy to nie to samo?
Ktosiekcosiek
20.07.2012
Witam, mam pewien problem, na serwerze nie ma żadnego ograniczenia co do malowania sprayów, można je robić dosłownie co sekundę, prędkość znikania też nie powala - co najmniej 10 rund. Jak temu zaradzić ?
MoMo666
06.08.2012
Dlaczego komenda AMXMODMENU nie działa, a w pliku users.ini jest dodany admin z all flagami oprócz ostatniej.
Adrian960
24.08.2012
Proszę wrzuć na inny Hosting bo Fajna Paczka Paczka!
Dam + Jak Wrzucisz na inny Hosting
Dam + Jak Wrzucisz na inny Hosting

ShNg39570
27.12.2013
OO FAJNE , przyda się i daje + (NAJ)
SUPER [BF2] MOD SERWER WBIJAĆ IP: 46.29.21.88:27271
HASŁO:1
Hasło:1