[Klasa] Longer 2.0 by creepMP3
creepMP3
11.04.2012
OPIS
Witam, przedstawiam wam moją wersję Klasy Longer, która może wykonać Long Jumpa. W standardowym Longerze Long Jumpa można wykonać za pomocą klawisza [E]. Natomiast w mojej wersji aby zrobić Long Jumpa trzeba nacisnąć 3x pod rząd klawisz [W] od chodzenia do przodu. Kod klasy jest zupełnie inny.
Do klasy dodałem wybór odległości wykonywanego Long Jumpa standardowy lub zależny od naszej inteligencji.
Aby to zrobić wystarczy postawić dwa " // " przed :
I jeżeli chcemy aby Long Jump zależał od naszej Inteligencji to stawiamy 2 " // " przed #define NORMAL , ma to wyglądać tak :
Long Jumpa możemy wykonywać co 2.0 sekundy
Zmienić to można w tej linijce :
natomiast ta linijka #define TIME_INTERVAL 0.35 odpowiada za przerwę pomiędzy kliknięciami klawisza W. Lepiej zostawić tak jak jest..
INSTALACJA
Standardowa
DOWNLOAD
Witam, przedstawiam wam moją wersję Klasy Longer, która może wykonać Long Jumpa. W standardowym Longerze Long Jumpa można wykonać za pomocą klawisza [E]. Natomiast w mojej wersji aby zrobić Long Jumpa trzeba nacisnąć 3x pod rząd klawisz [W] od chodzenia do przodu. Kod klasy jest zupełnie inny.
Do klasy dodałem wybór odległości wykonywanego Long Jumpa standardowy lub zależny od naszej inteligencji.
Aby to zrobić wystarczy postawić dwa " // " przed :
#define NORMAL // Standardowo * 100.0 #define INT // LongJump + nasza inteligencja
I jeżeli chcemy aby Long Jump zależał od naszej Inteligencji to stawiamy 2 " // " przed #define NORMAL , ma to wyglądać tak :
//#define NORMAL // Standardowo * 100.0
Long Jumpa możemy wykonywać co 2.0 sekundy
Zmienić to można w tej linijce :
#define TIME_RESET 2.0
natomiast ta linijka #define TIME_INTERVAL 0.35 odpowiada za przerwę pomiędzy kliknięciami klawisza W. Lepiej zostawić tak jak jest..
INSTALACJA
Standardowa
DOWNLOAD
Załączone pliki
creepMP3
11.04.2012
Już pracuję nad kolejną klasą
Która będzie podobna do Komandosa lecz będzie miała dość ciekawego skilla
creepMP3
18.04.2012
Radzę zostawić tak jak jest, ponieważ jest to dostosowane do naszego biegu. Jeżeli ustawiłbyś na 2 kliknięcia wtedy korygowało by się to z naszym biegiem.