Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Brak adminów na serwie


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 davidexaerox

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:4
Offline

Napisano 07.03.2009 23:40

Witam wczorja robilem reinstal serwera na pukawce.pl i zainstalowalem tamtejszy plugin na 2 protokoly
oraz pluginy takie jak
amx_super.amxx
swear_replacement.amxx
admin_spec_esp.amxx
ad_manager.amxx
Bullet_Whizz.amxx
grenade_trail.amxx
polski_cs.amxx
prometheus.amxx
realnadedrops.amxx
ex.interp.amxx
bomba_explode_sound.amxx
ut_killstreak_adv.amxx
Automaticknifeduel.amxx
advanced_slowmo.amxx
ban_neo_vvv.amxx
rules_yellow.amxx

Zrobilem adminy tak jak nalezy ale przy wejsciu na serwie w ogóle ich nie czyta nie kickuje i nie ma admina... czym to moze byc spowodowane ? a moze wlacza sie to gdzies? proszę o pomoc !
a i wyskakuje mi taki blad

BUILD 4383 SERVER (0 CRC)
Server #1

-----------------------------------------
1. Jest plugin ktory zmienia interp na 0.01 pokazujac akceptacje?

Pozdrawiam
  • +
  • -
  • 0

#2 Shadow^

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:67
Offline

Napisano 08.03.2009 09:25

amx_on ? Może masz off
  • +
  • -
  • 0

#3 zer0.

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 428
Wszechobecny

  • Postów:2116
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Kw
Offline

Napisano 08.03.2009 09:27

Zrobilem adminy tak jak nalezy ale przy wejsciu na serwie w ogóle ich nie czyta nie kickuje i nie ma admina... czym to moze byc spowodowane ? a moze wlacza sie to gdzies? proszę o pomoc !
a i wyskakuje mi taki blad

amx_reload
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych