Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Laguje noktowizor/latarka


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 MA1L0

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:22
  • Imię:Rado
  • Lokalizacja:Gdańsk
Offline

Napisano 10.04.2012 11:47

Witam. Od kiedy kupiłem nowego laptopa mam problem z latarką i noktowizorem nie ważne na jakiej mapie powodują spadek do 5 fps i w ogóle. cs trzyma mi sie tych 30-40 fps. Odziwo na starym lapie wszystko cykało w 40-60 fps. Wszystkie sterowniki mam aktualne.

Stary laptop;

Windows XP
AMD Turion 2.0 GHZ (2x)
ATI Radeon X1200(128mb)
1 GB RAM
Path v23b

Nowy;

Windows 7
Intel Core i5 3.0 GHZ (x4)
GeForce GT 555M(2GB)
8GB RAM
Path v35 (na starszych w ogóle. cs mi nie działa)

Z góry bardzo dziękuje za pomoc.
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych