Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Steam -.-


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Sliwa

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:78
  • GG:
Offline

Napisano 07.03.2009 15:15

Nie wiem czy był taki temat jeśli był to sory.

Włączam steama loguje się ładnie chodzi gram sobie i nagle steam się wyłącza potem włączam i znów się wyłącza i tak w koło po jakimś czasie dopiero działa jakiś czas i znów to samo wie ktoś może co się dzieje ?? I jak to naprawić ?



Ostatnio zaczął wystepować taki błąd

Runtime error!

Program d:program files...


This applications has requested the Runtime to terminate it in an unusual way.
Please contact the application's support team for more informations.



Coś takiego wyskakuje potem mogę normalnie steama włączyć i po jakimś czasie około 30 - 60 minut znów to samo

[ Dodano: 09-03-2009, 15:38 ]
Pomorze ktoś ??
  • +
  • -
  • 0

#2 diego411

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:20
  • Lokalizacja:stalowa wola
Offline

Napisano 26.03.2009 19:58

Może zrób reinstalacje steama.
  • +
  • -
  • 0

#3 XlifE

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:167
  • Lokalizacja:pochodzisz
Offline

Napisano 28.03.2009 10:50

No to chyba raczej reinstal, mój zjomy na steam też takie coś miał. To bład gdzieś w plikach !
  • +
  • -
  • 0

#4 Sliwa

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:78
  • GG:
Offline

Napisano 01.04.2009 11:42

Wcześniej 3 razy reinstal robiłem no i nic nie dało grałem tak kilka dni po 30 min 1 h i w końcu gdy był update steama to się naprawiło :)
  • +
  • -
  • 0

#5 XlifE

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:167
  • Lokalizacja:pochodzisz
Offline

Napisano 02.04.2009 16:42

Możliwe i to :D
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych