Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
AMXBans 5.x

Problem z dodawaniem powodow banow

amxbans 5.x

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 kuba130

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:9
  • Imię:tesikow
  • Lokalizacja:tescik
Offline

Napisano 08.04.2012 14:59

Czesc, wiec zainstalowalem dzis AmxBans 5.1 by d3f3nd3r, wszystko chyba dobrze dziala ale nie moge dodac powodow bana, po prostu ja wchodze w zakladke serwery to nie mam banMenu i nie moge dodac powodow, nie wiem czy jest jakis inny sposob na ich ustawienie. Na servie jak wchodze w amxmodmenu, bany wybieram normalnie gracza do zbanowania, i potem nie mam powodow bana, tylko 8-customs klikam i wpisuje powod i enter. Po wcisnieciu enter wszystko jest tak jak by ban poszedl tylko ze nikt nie zostal zbanowany, wchodze po raz 2 w bany i powod bana i tam na 8 mam customs tak jak wczesniej a na 9 mam to co przedtem wpisalem na powod bana, wiec wchodze w 9 i nic. Nie wiem co mam robic, nie znam sie dobrze na tym, proszę o pomoc.
dzięki
  • +
  • -
  • 0





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych