Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
CoD Nowy

Problem z zapisem poziomów

cod nowy

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Ciapciak69

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:4
  • Lokalizacja:Żarki Średnie
Offline

Napisano 07.04.2012 22:11

Witam. Mam problem. Niedawno reinstalowałem serwer. Wgrałem na nowo wszystko, co zawierał wcześniej. Niestety pojawił się pewien bug. Poziomy nie są zapisywane. Z każdą kolejną mapą się resetują. nValut się nie zmienia. Ciągle waży 10kb. Nie d go się ani usunąć, ani zastąpić. Proszę o pomoc.
  • +
  • -
  • 0

#2 pfkers

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 90
Zaawansowany

  • Postów:759
  • GG:
  • Imię:Krzysiek
  • Lokalizacja:Płock
Offline

Napisano 07.04.2012 23:25

wyłącz serwer i dopiero usun vaulta

#3 CheQ

    Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem.

  • Junior Admin

Reputacja: 1984
Godlike

  • Postów:5534
  • Imię:Adaś
  • Lokalizacja:Glinianka
Offline

Napisano 08.04.2012 08:53

Moduł nVault odblokowałeś?
  • +
  • -
  • 1

b_560_95_1.png


#4 Ciapciak69

    Nowy

  • Autor tematu
  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:4
  • Lokalizacja:Żarki Średnie
Offline

Napisano 08.04.2012 10:28

pfk92, wiem, że najpierw trzeba wyłączyć serwer. Dużo mnie to nie ratuje. I tak nie zapisuje.

CheQ, pewnie, że tak, nawet dodam:

;;;
; To enable a module, remove the semi-colon (;) in front of its name.
; If it's not here, simply add it its name, one per line.
; You don't need to write the _amxx part or the file extension.
;;;

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
;; SQL Modules usually need to be enabled manually ;;
;; You can have any number on at a time. Use ;;
;; amx_sql_type in sql.cfg to specify the default ;;
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

mysql
;sqlite

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
;; Put third party modules below here. ;;
;; You can just list their names, without the _amxx ;;
;; or file extension. ;;
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;



;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
;; These modules will be auto-detected and loaded ;;
;; as needed. You do not need to enable them here ;;
;; unless you have problems. ;;
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

fun
engine
fakemeta
geoip
sockets
regex
nvault
cstrike
csx
hamsandwich
amxmodx
amxmisc
orpheu


  • +
  • -
  • 0

#5 CheQ

    Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem.

  • Junior Admin

Reputacja: 1984
Godlike

  • Postów:5534
  • Imię:Adaś
  • Lokalizacja:Glinianka
Offline

Napisano 08.04.2012 10:42

moze jakies logi jak są?
  • +
  • -
  • 1

b_560_95_1.png


#6 Ciapciak69

    Nowy

  • Autor tematu
  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:4
  • Lokalizacja:Żarki Średnie
Offline

Napisano 08.04.2012 10:52

Error logi masz na myśli?
Z dnia dzisiejszego brak. Wcześniej były powtarzające się w kółko, ale wynikające z błędnego pluginu. Usunąłem go. Anyway dołączam i je.

L 04/07/2012 - 21:48:15: Start of error session.
L 04/07/2012 - 21:48:15: Info (map "de_nuke") (file "addons/amxmodx/logs/error_20120407.log")
L 04/07/2012 - 21:48:15: [AMXX] Plugin file open error (plugin "codperk_trujacenaboje")
L 04/07/2012 - 21:48:15: [ORPHEU] Invalid function structure "MessageBegin"
L 04/07/2012 - 21:48:15: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "crash_off.amxx")
L 04/07/2012 - 21:48:15: [AMXX] Run time error 10: native error (native "OrpheuCreateFunction")
L 04/07/2012 - 21:48:15: [AMXX] [0] orpheu_stocks.inc::OrpheuGetEngineFunction (line 34)
L 04/07/2012 - 21:48:15: [AMXX] [1] crash_off_368670.sma::plugin_init (line 21)


Tylko i wyłącznie to było cyklicznie powtarzane. Żaden inny ErrorLog się nie pojawił. Czytałem linijka po linijce, wyraz po wyrazie.
Może mi jakieś biblioteki brakuje? Jakie powinny być, aby zapis był poprawny? Wystarczy moduł nvault_amxx_i386 w rozszerzeniu *.so?
  • +
  • -
  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: cod nowy

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych