Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
Zombie Plague 5.0

Problem ZM 5.0.5 - Flary

Zombie Plague 5.0

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 Rumek

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:5
  • Imię:Kuba
  • Lokalizacja:Mrągowo
Offline

Napisano 06.04.2012 11:23

Witam

Posiadam serwer Zombie Mod Plauge 5.0.5 i mam pewien problem z flarami , gdy rzucę flarę na ziemie nie odpala się , "granat" flara błyszczy się jest dźwięk włączenia flary ale nie świeci . Proszę o pomoc :)

  • +
  • -
  • 0

#2 BsK

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 21
Życzliwy

  • Postów:94
  • Lokalizacja:Bydgoszcz
Offline

Napisano 20.11.2012 21:38

Miałem to samo na początku,
Wejdź do zombieplague.cfg, poszukaj cvarów związanych z flarą i zmień wartości. mi pomogło, tylko dokładnie nie pamiętam co zmieniłem :/





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych