Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
Inny

bomba_explode_sound

inny

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 przemas1212

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:6
  • Lokalizacja:Toruń
Offline

Napisano 06.04.2012 11:22

Witam!
Mam problem: wgrałem tego moda: http://amxx.pl/topic...-explode-sound/
i mi nie odtwarza muzyki a nawet jej nie pobiera jak się na serwa wchodzi!
Console sprawdzałem nie ma błędów. Proszę o pomoc !
  • +
  • -
  • 0

#2 Disney

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:17
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Łódz
Offline

Napisano 06.04.2012 12:15

Spróbój czegoś innego...
  • +
  • -
  • 0

#3 przemas1212

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:6
  • Lokalizacja:Toruń
Offline

Napisano 06.04.2012 12:48

próbowałem :(
  • +
  • -
  • 0

#4 Harsay

    Harsayus pospolitus

  • Użytkownik

Reputacja: 86
Zaawansowany

  • Postów:274
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Bydgoszcz
Offline

Napisano 06.04.2012 14:46

Sprawdź...

czy w plugins.ini na końcu masz dopisane
bomba_explode_sound.amxx

i w folderze plugins masz plik bomba_explode_sound.amxx

Rozumiem że nie modyfikowałeś pluginu :)
  • +
  • -
  • 0

#5 przemas1212

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:6
  • Lokalizacja:Toruń
Offline

Napisano 07.04.2012 12:47

nic nie modyfikowałem i mam dopisane wszystko :(
  • +
  • -
  • 0

#6 radim

    Godlike

  • Moderator

Reputacja: 932
Master

  • Postów:2725
  • Steam:steam
  • Imię:Arkadiusz
  • Lokalizacja:Janów Lub.
Offline

Napisano 08.04.2012 08:22

Gdzie wrzuciłeś dzwięk ?
  • +
  • -
  • 0

Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !


#7 Harsay

    Harsayus pospolitus

  • Użytkownik

Reputacja: 86
Zaawansowany

  • Postów:274
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Bydgoszcz
Offline

Napisano 08.04.2012 08:28

Masz odliczanie pokazane?

Coś mi się wydaję że amxx nie zainstalowałeś...
  • +
  • -
  • 0

#8 przemas1212

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:6
  • Lokalizacja:Toruń
Offline

Napisano 09.04.2012 20:18

mam pluginy w amxx nawet to jak mogłem nie zainstalować ??
i dźwięk mam w /sound/misc/bomba.wav
  • +
  • -
  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: inny

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych