Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

[ROZWIĄZANE] Problem z roundsoundem


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 adamsa1

    Profesjonalista

  • Zbanowany

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:217
  • GG:
  • Imię:Adam
  • Lokalizacja:Katowice
Offline

Napisano 31.03.2012 19:36

Mam problem z roundsoundem alt nie działa w roundsound.ini mam wpisane:

"sound/kwiecien2012/CT/ct1.mp3" "CT"
"sound/kwiecien2012/CT/ct2.mp3" "CT"
"sound/kwiecien2012/CT/ct3.mp3" "CT"
"sound/kwiecien2012/CT/ct4.mp3" "CT"
"sound/kwiecien2012/CT/ct5.mp3" "CT"
"sound/kwiecien2012/CT/ct6.mp3" "CT"
"sound/kwiecien2012/CT/ct7.mp3" "CT"
"sound/kwiecien2012/CT/ct8.mp3" "CT"
"sound/kwiecien2012/CT/ct9.mp3" "CT"
; T Sounds
"sound/kwiecien2012/TT/TT1.wav" "T"
"sound/kwiecien2012/TT/TT2.mp3" "T"
"sound/kwiecien2012/TT/TT3.mp3" "T"
"sound/kwiecien2012/TT/TT4.mp3" "T"
"sound/kwiecien2012/TT/TT5.mp3" "T"
"sound/kwiecien2012/TT/TT6.mp3" "T"
"sound/kwiecien2012/TT/TT7.wav" "T"
"sound/kwiecien2012/TT/TT8.mp3" "T"
"sound/kwiecien2012/TT/TT9.mp3" "T"

w plugins.ini wpisane alt_end_round_sounds.amxx

cvary skopiowane

ers_enabled 1 //czy plugin ma działać 0 - wyłączony / 1 - właczony, oryginalnie 1
ers_player_toggle 1 //komenda "/roundsound" (dzięki tej komendzie każdy gracz będzie mógł wyłączyć i włączyć sobie muzykę na koniec rundy) 0 - wyłączona / 1 - właczona, oryginalnie 1
erc_time_ads 60 // czas w sekundach co ile ma wyświetlać w czacie informacje o "/roundsound" 0 - wyłączony, oryginalnie 120
erc_random_precache 9

I nie dziala, pomoze ktoś?

#2 kaszub

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:19
  • Lokalizacja:internet
Offline

Napisano 31.03.2012 19:54

Też miałem ten problem , przeniosłem piosenki do "sound/misc" i mi działało :]
Spróbuj.
  • +
  • -
  • 1

#3 adamsa1

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:217
  • GG:
  • Imię:Adam
  • Lokalizacja:Katowice
Offline

Napisano 31.03.2012 20:23

zrobiłem i nadal nie działa

#4 IndeS

    Wszechwiedzący

  • Power User

Reputacja: 146
Zaawansowany

  • Postów:574
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Tomasz
  • Lokalizacja:NT
Offline

Napisano 31.03.2012 20:43

w sciezce brakuje Ci misc. musi byc

sound/misc/Twoja_sciezka


  • +
  • -
  • 1
Dołączona grafika

#5 adamsa1

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:217
  • GG:
  • Imię:Adam
  • Lokalizacja:Katowice
Offline

Napisano 31.03.2012 22:48

dobra naprawilem zapomnialem o misc i zamiast kwiecien2012 mialem kwiecien 2012 +

#6 Ojciec Dyrektor

    papa smerf.

  • Przyjaciel

Reputacja: 476
Wszechobecny

  • Postów:3035
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Rabka-Zdrój
Offline

Napisano 01.04.2012 00:05

Wiadomość wygenerowana automatycznie


Ten temat został zamknięty przez moderatora.

Powód: Pomoc udzielona

Jeśli się z tym nie zgadzasz, Dołączona grafika raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.


Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych