Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Widok Kamer TeamPlay


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 volder

    Pomocny

  • Zbanowany

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:51
  • Imię:daniel
  • Lokalizacja:Chorzów
Offline

Napisano 29.03.2012 21:39

Witam.
Chodzi mi o to zeby po śmierci nie było widać przeciwnej drużyny.
Już ustawiłem kamery w pliku server.cfg ale bez żadnych skutków.
mp_fadetoblack 0
mp_forcecamera 1
mp_forcechasecam 2

Proszę o pomoc

#2 Kołodziej

    Wszechwiedzący

  • Power User

Reputacja: 84
Zaawansowany

  • Postów:522
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Poland
Offline

Napisano 29.03.2012 21:43

z jakiego hostingu posiadasz serwer ?
  • +
  • -
  • 0
CoD Fast Exp 31.186.83.235:27056 Dołączona grafika

CoD 300 Lvl+West 89.231.6.12:27035 Dołączona grafika

#3 volder

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:51
  • Imię:daniel
  • Lokalizacja:Chorzów
Offline

Napisano 29.03.2012 21:43

Ownserwer

#4 Na 5tyk

    Godlike

  • Użytkownik

Reputacja: 430
Wszechobecny

  • Postów:1712
  • GG:
  • Imię:Patryk
  • Lokalizacja:PL
Offline

Napisano 29.03.2012 21:55

Zrestartuj server.cfg
  • +
  • -
  • 0

#5 volder

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:51
  • Imię:daniel
  • Lokalizacja:Chorzów
Offline

Napisano 29.03.2012 22:09

nie pomaga

#6 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 29.03.2012 23:57

Wgrałeś z tej firmy? Albo też ściągnij inne niż te co używałeś
  • +
  • -
  • 0

#7 volder

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:51
  • Imię:daniel
  • Lokalizacja:Chorzów
Offline

Napisano 30.03.2012 06:32

nic nie pomaga

#8 Drzanas

    Godlike

  • Power User

Reputacja: 328
Wszechpomocny

  • Postów:1283
  • Steam:steam
  • Imię:Piotrek
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 01.04.2012 23:55

rcon exec server.cfg
u siebie w konsoli albo
exec server.cfg
w konsoli serwera.
lub
wyłącz i włącz serwer
też
Sprawdź czy nie masz w innych plikach .cfg innych cvarów
  • +
  • -
  • 0

graphic.png





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych