Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

admin say nie dziala


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 boss_ak-47

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:6
Offline

Napisano 02.03.2009 19:09

Elo

mam taki problem :help: :help: :help:

niedawno na serwerze nie wiadomo z jakiej przyczyny przestal dzialac chat admina- wiadomo admini moga pisac na srodku lub po bokach w roznych kolorach wazne informacje :] :] za pomocą @ albo @@ badz @@@
gdy tak chce wpisac w say to zamiast wyswietlac na srodku to pisze normalnie w say np: @@c elo

Proszę o pomoc :help: :help:
  • +
  • -
  • 0

#2 zer0.

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 428
Wszechobecny

  • Postów:2116
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Kw
Offline

Napisano 02.03.2009 19:12

usun srednik z plugins.ini
adminchat.amxx		; console chat commands

  • +
  • -
  • 0

#3 boss_ak-47

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:6
Offline

Napisano 02.03.2009 19:31

cały czas mam usunięte. jakies 3 dni temu jeszcze działało a teraz już nie :help:
  • +
  • -
  • 0

#4 Gość__*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 03.03.2009 14:38

Pokaż users.ini + plugins.ini ..

#5 boss_ak-47

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:6
Offline

Napisano 03.03.2009 21:04

już działa xD pewnie jakis poczatkujący admina niechcący zapałzował go w amxmodmenu :]
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych