Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Nie włacza mi sie roundsound


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
10 odpowiedzi w tym temacie

#1 Fifa12

    Życzliwy

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:29
  • Lokalizacja:dolnośląskie
Offline

Napisano 27.03.2012 19:31

Tak jak w tytule. Włączam serwer i nie leci mi muzyka. Ściągałem Alternitive End Roound Sound.

#2 NeQ`s

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 7
Nowy

  • Postów:98
  • Lokalizacja:Płock
Offline

Napisano 27.03.2012 19:32

Dodałeś wszystkie cvary?
  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika

#3 Fifa12

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:29
  • Lokalizacja:dolnośląskie
Offline

Napisano 27.03.2012 19:34

tak

#4 Freeway...

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:252
  • Imię:Dawid
  • Lokalizacja:Konin
Offline

Napisano 27.03.2012 20:02

Pokaz logi.

#5 Onyke

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 705
Guru

  • Postów:2178
Offline

Napisano 28.03.2012 14:34

Automatyczna wiadomość


Ten temat został przeniesiony z forum:
AMX Mod X > Pytania
do
AMX Mod X > Problemy z pluginami


  • +
  • -
  • 0

#6 CheQ

    Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem.

  • Junior Admin

Reputacja: 1984
Godlike

  • Postów:5534
  • Imię:Adaś
  • Lokalizacja:Glinianka
Offline

Napisano 28.03.2012 14:41

Jesteś pewny że dopisałeś do plugins.ini i Wszystkie Ścieżki pliku sa dobrze ustawione?
  • +
  • -
  • 0

b_560_95_1.png


#7 'eXe'

    Profesjonalista

  • Zbanowany

Reputacja: 9
Nowy

  • Postów:164
  • GG:
  • Imię:PatryQ
  • Lokalizacja:Czeladz
Offline

Napisano 28.03.2012 14:57

Miałęm podobny problem wszystko dobrze zrobiłem, wgrałem, ale nie sciągała mi się muzyka na serwer i nie została odgrywana,
Wpisz w cvarach:
erc_random_precache <iMaxTeam or iMax_T-iMax_CT>

Użytkownik 'eXe' edytował ten post 28.03.2012 14:57


#8 Fifa12

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:29
  • Lokalizacja:dolnośląskie
Offline

Napisano 28.03.2012 14:57

Tak na 100% dopisałem do plugins.ini i dobraze ustawilem w roundsound

#9 adamsa1

    Profesjonalista

  • Zbanowany

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:217
  • GG:
  • Imię:Adam
  • Lokalizacja:Katowice
Offline

Napisano 28.03.2012 14:58

daj sma tego pluginu

#10 CheQ

    Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem.

  • Junior Admin

Reputacja: 1984
Godlike

  • Postów:5534
  • Imię:Adaś
  • Lokalizacja:Glinianka
Offline

Napisano 28.03.2012 15:02

i logi.
  • +
  • -
  • 0

b_560_95_1.png


#11 Fifa12

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:29
  • Lokalizacja:dolnośląskie
Offline

Napisano 28.03.2012 15:02

Moje .sma roundsounda

Załączone pliki






Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych